Zero Feel All Day Everyday

Zero Feel All Day Everyday

(Kaupallinen yhteistyö: sloggi)

 

Kerroimme Naistenpäivänä uudesta alusvaaterakkaudestamme, sloggin Zero Feeleistä! Samana päivänä olimme myös ihanan Sara Ticklen kanssa viettämässä iltapäivää Stockan pop-upilla, jossa pääsimme hypistelemään myös muita värejä. Ahdistelimme alusvaateostoksilla olevia naisia ja suorastaan pakotimme heidät testaamaan kyseistä toppia.

 

Tämä on sellainen vaatekappale, johon ihastuu täysin rinnoin (!) heti sovarissa. Värilemppareita löytyy jokaiselle ja topista löytyy myös V-aukkoinen bralette -malli, jossa on pienet push upit. Malli sopii erityisesti pienemmille kuppiko’oille ja lyhytselkäisille.

 

 

Saimme Zero Feel -topit käsiimme jo hyvissä ajoin ennen lanseerausta ja olemme päässeet testaamaan niitä vaikka missä olosuhteissa. Listasimme meidän parhaimmat testikerrat toppien kanssa ja nämä ovat kyllä nyt tulleet alusvaatekaappiimme jäädäkseen.

 

 

yes girl  ♡  Zero Feel

 

Ulkoiluun 

Kävelylenkit, patikointi, nyt talvella luistelu ja lumikenkäily… Toppi pääsi erityistestiin myös laskettelureissulla ja vaikka se rankkaa onkin, niin Zero Feel pitää huolen, että pomppuiset mäet sujuivat ongelmitta. Olo oli toppavaatteiden alla ihanan kevyt.

 

Lakanoiden väliin

Alasti nukkuminen on parasta, mutta juurihan kutsuimme toppia toiseksi ihoksemme.

 

Joogatunneille

Yin-joogaan, hot-joogaan (etenkin bikramiin) toppi on täydellinen! Tykkäämme ottaa toppaukset tässä tarkoituksessa pois. Hello hiki.

 

Lentokoneeseen

Matkustaessa mukavuus on kaiken a ja o! Lentokentillä saattaa välillä joutua odottelemaan tuntikausia, tai juoksemaan portille hiki hatussa. Zero Feel ei paina eikä hinkkaa ihoa epämukavimmassakaan tilanteessa, eikä sen olkaimet pääse tipahtamaan olalta vaikka kantaisit elämääsi mukanasi olkalaukussasi.

 

 

Arkeen..

Hävettää myöntää, mutta arkena meidän alusvaatteet koostuvat nudeista ja mustista alusvaatteista. Mitä huomaamattomammat vaatteiden alla, sitä parempi. Zero Feel all day every day!

 

➸ ..ja juhlaan

Mikään ei ole epäseksikkäämpää kuin alusvaatteet, jotka näkyvät läpi silloin kun niiden ei pitäisi. Saumattomuus on napakymppi istuvien vaatteiden kanssa ja puhumattakaan siitä, että mallistosta löytyy asuun kuin asuun sopivan sävyiset alusvaatteet.

 

 

Need we say more? Ostoslistallamme on vielä tuo perustoppi tummassa sävyssä ja bralette-malli kaikissa väreissä.

Joko sinä olet testannut Zero Feelin mallistoa?

 

Kuvat: Adama Sofia

2 Comments

 1. Emmylou
  10 huhtikuun, 2018 / 12:40 pm

  Heippa! Olen huomannut näitä toppeja useammassa blogissa, ja kaikki hehkuttavat niitä niin kovasti että tahtoisin itsekin kokeilla! Olen vain kovin skeptinen, koska kokoni on haastava. Rintaliivikokoni on normaalisti 65G tai 65H, eli rintani ovat kokooni nähden suuret ja ympärys rintojen alta on kapea. Onko minun mitenkään mahdollista löytää itselleni sopivaa kokoa tästä mallistosta?

  • Petra Korpi
   Kirjoittaja
   11 huhtikuun, 2018 / 10:12 pm

   Moikka Emmylou! Kiva että laitoit viestiä. Nyt sun täytyy ehdottomasti kipaista liikkeeseen joka myy Sloggin Zero Feelejä ja testata toppia – huomaat heti mistä on kyse. Olen itse kovin saman kokoinen kuin sinä (Petra täällä moi) ja minussa oli paljon samaa skeptisyyttä. S-kokoinen toppi on kuitenkin itselleni enemmän kuin hyvä. Rakastan käyttää toppia öisin, mutta se toimii myös päivisin jos päälläni on jotain rentoa. Nyt siis pian testihommiin, mallisto on ollut kovin suosittu! Kerrohan meille palautetta jos päädyt testailemaan ja/tai ostoksille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.