yes girl LOVES: The Five Minute Journal

yes girl LOVES: The Five Minute Journal

 

Viime viikolla haastoimme teidät back to basics: 7-päivän haasteeseen ja tulevalle viikolle on luvassa uusia haasteita, nimittäin yes girlin uusin rutiini-ihastus: The Five Minute Journal.

 

Me yes girlit inspiroidumme vahvasti muista naisista ja erityisesti ystävistämme.

Frendimme ja yes girlin vierastubettaja, Adama postasi muutama kuukausi sitten videon hänen uudesta kiitollisuuspäiväkirjasta (kyllä, The Five Minute Journalista) ja mehän ihastuimme tähän täysin.

Olemme kirjoitelleet omia kiitollisuuspäiväkirjojamme muistivihkoihin ja kuten ehkä tiedätte, olemme myös morning journalingin puolestapuhujia. Siitä olemme kirjottaneet mm. täällä.

Joka tapauksessa käsin kirjoittaminen on se juttu ja erityisesti kun näkee paperilla omia kiitollisuuden aiheita tai tulevaisuuden manifestoimisia, niin ne voimistuvat.

 

 

Ei ole epäilystäkään siitä, että kiitollisuuden harjoittaminen (oli se sitten paperille kirjoitettuna tai puhelimen muistiin kirjoitettuna taikka ihan vaan niiden läpikäymistä mielessä) lisää onnellisuutta, tyytyväisyyttä ja treenaa mieltä positiivisemmaksi.

Nimittäin kaikissa ikävimmissäkin päivissä on aina, siis ihan aina, jotain hyvää. Pitää vain avata silmät positiivisille jutuille, niin johan mieli kohenee.

 

Vetovoiman lain puolestapuhuja ja The Secretin äiti Rhonda Byrne on joskus kirjoittanut, että kiitollisuutta voi käyttää myös tulevaisuuden manifestoimiseen. Kun kiittää valmiiksi jostain, mikä ei ole vielä tapahtunut, niin todennäköisyys sen toteutumiselle voimistuu. Se on eräänlaista mielikuvaharjoittelua.

 

 

The Five Minute Journalissa omistetaan kolme minuuttia aamuun ja kaksi iltaan. Aamulla kirjoitetaan kolme kiitollisuuden aihetta, kolme asiaa, jotka tekisivät päivästä paremman ja omat affirmaatiot tulevalle päivälle. Kun aamu lähtee käyntiin positiivisilla ajatuksilla, niin ne jäävät kutkuttamaan alitajuntaan. Lisäksi harjoitus antaa sinulle tilaa luoda juuri sellaisen päivän kuin haluat.

Päivän päätteeksi käydään läpi kolme asiaa, jotka tekivät päivästä upean ja pohditaan myös sitä, mikä olisi tehnyt päivästä vielä paremman. Nerokasta? Jos voisit mennä ajassa taakse päin, niin mitä olisit tehnyt toisin? Ajan kanssa tämä kaava muovaa ajatteluamme ja kehittää toimintatapojamme.

Esimerkiksi: kadut ettet moikannut tuttuasi kahvilassa, vaikka näit hänet kaukaa. Ensi kerralla menet varmasti reippaasti moikkaamaan, sillä eihän sitä koskaan tiedä, miten yksi moikkaus voi muuttaa elämää.

 

 

Lisäksi The Five Minute Journalissa on päivittäin inspiroivia sitaatteja ja viikottaisia haasteita. Ne vievät sinut mukavuusalueesi ulkopuolelle – sinne missä kasvu ja kehitys tapahtuu. Haasteet ovat isoja pieniä juttuja, kuten “lähetä kiitosmeili sellaiselle tyypille, jota ihailet ja joka inspiroi sinua” tai “leivo keksejä ja kutsu kaverisi kylään”.

 

On ehkä sanomattakin selvää, että olemme täysin rinnoin ihastuneita tähän kirjaseen ja se on jo muutamassa viikossa nostattanut meidän fiilistä. Lämmin suositus. yes girl LOVES! 

 

Kirjan voi tilata täältä, The Five Minute Journal shopista.

 

P.S. Kiitos Adamalle tästä vinkistä. 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!