yesgirlLOVES: Äidit

yesgirlLOVES: Äidit

 

Tänään juhlimme elämämme tärkeimpiä naisia!

Äitejä! Mummeja!

Meitä yes girlejä yhdistää monen muun asian lisäksi se, että molempien isät olivat lapsuudessamme paljon poissa  kotoa ulkomaantöiden vuoksi. Molemmilla kasvatuksesta on ollut suuresti vastuussa niin äitimme kuin mummimme.

Ystävällisyys, huolehtivaisuus, suvaitsevaisuus – ainakin nämä ovat arvoina meidän äitejä yhdistäviä tekijöitä. Olemme niin hurjan kiitollisia siitä, kuinka nämä naiset ovat esimerkillään vaikuttaneet niin suuresti persooniimme. Kaikesta mitä olemme (tai emme ole) kuuluu kiitos äideillemme!

 

 

 

Haluamme myös muistuttaa, että äitisuhteissa, kuten kaikissa muissakin suhteissa, on aina haastavampiakin hetkiä. Se että äiti on joskus tuntunut ärsyttävältä ja inhottavalta, on sekin osaltaan kasvattanut meitä. Ja vaikka äitisi olisi erilainen tai suhteenne vaikea, voit aina imeä hänestä niitä parhaita puolia itseesi. Having a weird mom builds character! <3

Valtavaa kiitollisuutta koemme myös siitä, kuinka kevein mielin saamme ottaa elämässämme askeleita valitsemaamme suuntaan. Sillä tiedämme, että tapahtui mitä tahansa, on äidin syli ja koti meille aina avoinna.

Hyvää äitinpäivää kaikille äideille ja  rutistushalit omillemme!

 

x,

Petra & Kriselda

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *