yes girl BOOTCAMP: day 1

yes girl BOOTCAMP: day 1

A dream written down with a date becomes a GOAL.
A goal broken down into steps becomes a PLAN.
A plan backed by action becomes REALITY.

 

Unelmat käyvät todennäköisemmin toteen kun niiden eteen tekee töitä. Tiedetään, ei mikään uutinen, mutta tästä huolimatta monet asiat tuppaavat jäämään haihattelun tasolle.

Me unelmoitiin omista yes girl -bootcampeista jo ennen kuin yes girl syntyi. Yhdessä tekeminen, toinen toistemme inspirointi ja uuden kokeilu on meidän intohimoja ja bootcamp sopii tähän konseptina paremmin kuin hyvin.

Viime viikolla pääsimme ruksaamaan tämän kohdalle ruksin: yes girl BOOTCAMP, check ✔️

Paikaksi valikoitui Petran lapsuuden luisteluvuosista tuttu Vierumäki, jonka tarjonta on täys10 yes girlin bootcamptarpeille (just wait and see!).

Kutsuimme mukaan kymmenikon muita yes girlejä, kavereitamme sekä kollegoitamme. Porukka oli huippu siinäkin mielessä, että kaikki eivät tunteneet entuudestaan. Mukaamme lähtivät vieraskynämme Noora, Adama ja Saranda sekä Julia, Eevi, Vilma, Sabina ja yes girlin mamager Laura.

Tingitään monessa asiassa mutta aamiainen ei ole yksi niistä. Halusimme aloittaa bootcampin Stadin parhaasta brekumestasta eli Green Hipposta. Tytöt nautiskelivat värikästä aamiasta söpöissä tiimiasuissaan (ISO kiitos Under Armour!).

Täydellinen aloitus päivälle!

 

Sitten otimme nokan kohti Vierumäkeä ja meidän tulevaa kimppamökkiä seuraavien hieman yli 24h ajaksi.

Ensimmäinen aktiviteetti oli säästä riippuen metsäjooga tai curling.

Tihkusateen yllättäessä, porukkamme suuntasi jäähalliin curlailemaan ja ai että tästä tuli täydellinen aloitus rennolle puuhapäivällemme. Kukaan ei osannut lajia entuudestaan, kaikkien lookit lippiksineen + kypärineen olivat hupaisat ja curling-termit naurattivat nänneineen kaikkineen meitä mimmejä. Opimme että maltti on valttia ja vauhdilla ei tätä lajia voiteta.

Suunnittelimme oitis Helsinkiin omaa curling-joukkuettamme.

 

Koska jäähallissa iskee syystä tai toisesta aina nälkä, oli seuraavaksi vuorossa lounas. Ravintola Lyhty oli kaunis kuin mikä ja löytyi pienen kävelyn jälkeen Valkjärven rannalta. Nautimme maisemista ja luonnon helmassa olemisesta, kaupungin melusta ei ollut tietoakaan.

Lounaan jälkeen olikin ansaittu mökkilevähdys, HA! Tämä oli kaikkien mielestä luksusta, yleensä kun blogireissuissa aikataulu on ihan täyteen tukotettu. Onneksi me yes girlit tunnetaan ystävämme hyvin.

 

Vaatteiden vaihto ja minibussilla yes girlin lempilajin pariin, siis tenniskentille.

Koko kööri oli enemmän tai vähemmän alkeistasolla ja kuinka makeeta olikaan aloittaa tunti lätkimällä uusilla Wilsonin mailoilla kuin Williamsit sisarukset konsanaan.

Sopiva confidence boost sanomme me!

 

Meidän tennismaikat saivat hyvin naislauman huomion jopa 1,5h ajaksi ja alkuverkan jälkeen opeteltiin mailaotteet ja peruslyönnit. Vaikka oma kehu haisee, niin pakko antaa meidän mimmeille pisteet, sen verran hyvin pallot lenteli koutsien ohjeiden mukaisesti.

YES GIRLS!

 

Emme olisi voineet toivoa täydellisempää lopetusta päivälle päästessämme perille Kalliokammen savusaunalle. Jotexin sykyisensävyiset pellavakylpytakit tai pikemminkin kimonot sekä Lumenen Harmonia -paketit siivittivät meidät saunomaan ja huh mikä kokemus tästä tulikaan.

Jokainen meistä ihmetteli, miten Vierumäeltä saattoi löytyä tämmöinenkin helmi. Porukkamme ei ole ehkä se rauhallisin saatika hiljaisin, eikä räkätykseltä vältytty kun tulimme nokisina (osa enemmän, osa vähemmän) ulos pilkkopimeästä savusaunasta nauttimaan saunajuomia. Turvenaamiot tähän vielä päälle, ja naurussa todella oli pitelemistä.

 

Rauhaa kööriimme toi mielettömän virkistävä pulahdus lampeen ihanassa tihkusateessa. Hello raukeus!

Jopa kaikista arkajalkaisimmat uskaltautuivat veteen.

Noen vuoksi Wellan shampoot olivat kovassa kulutuksessa ja päästiin savusaunassa vanhanaikaiselle pesulle, joka on aina monin verroin maagisempi kuin normi suihku.

 

Märkä tukka ponnarille ja villasukat jalkaan, siinä meidän dinneri-lookit. Kalliokammen illallistila on kuin Game of Thrones:sta konsanaan. Kynttilänvalossa kasvisillallinen sai tytöiltä 10+ arvosanan.

Olomme oli tosi kiitollinen!

 

 

Mökillä meno jatkui kuplivan, valkkarilasillisten (yes girl loves riesling) sekä seurapelien merkeissä. Just the way we like it!

Nukkumaan mennessä oli hymy herkässä ja odotukset vielä seuraavaa Vieru-päivää kohtaan korkealla!

Kiitos universumi tästä päivästä!

To be continued soon… ja sillä välin: muistakaa jahdata niitä omia unelmianne! Pieniä ja suuria ❤️

 

 

 

Kuvat: Juuli Ronka & yes girl

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!