yes girls

 

 

Alusta alkaen meillä oli visio, että yes girliä on tekemässä muitakin kuin vain me kaksi. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo, siispä on ihanaa saada mukaamme upeita ja inspiroivia naisia! Jokainen omaa samanlaisen intohimon kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ja kerran kuussa kuulemme näiltä naisilta heidän parhaat vinkit.

 

 

NOORA FISHER

Noora on 25-vuotias nuori nainen Lappeenrannasta. Hän joogaa ja kuuntelee räppiä. Noora rakastaa syvällisiä keskusteluja ja kesäöitä.

Hän innostuu ja inspiroituu kaikesta, mikä liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kestävään elämäntapaan. Nooralle sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ja hän on myös se, kenellä on ihan kreisi nauru.

Hän urheilee aktiivisesti, kokkailee vegaanista ruokaa ja unelmoi isosti. Noora toivoo voivansa inspiroida ja antaa vinkkejä rentoon, aitoon ja tasapainoiseen elämään.

Instagram: @nooraeveliiina

Blogi: Noora Fisher

 

 

 

 

 

 

SARANDA DEDOLLI

 

Saranda on ammatiltaan sosionomi ja bloggaaja, joka kirjoittaa hyvänmielenblogia Tyhjä ajatus. Hän rakastaa kirjoja, kasvisruokaa, suloisia kahviloita, matkustamista ja ennen kaikkea kirjoittamista.

Vieraskynäpuikoissa Saranda tulee kannustamaan yes girlin lukijoita elämään mielekkäämpää elämää itseään ja ympäristöä lempeästi kunnioittavalla tavalla.

Keväällä 2019 Sarandalle syntyi esikoinen, joten hän jakaa myös ajatuksiaan äitiydestä, yes mamana, olemisesta.

 

Blogi: Tyhjä Ajatus

Instagram: @saranda.dedolli

 

 

 

 

 

 

SARAH GRÜNN

Sarah on iloinen 25-vuotias PR- ja Viestintäalan ammattilainen, joka unelmatyössään testaa uusia kauneustuotteita päivittäin.

Kuukausittain ilmestyvissä jutuissa Sarah tulee kertomaan kauneuteen liittyviä vinkkejä sekä testailemaan erilaisia tuotteita, niin tekstin kuin videon muodossa. Sarah’n tavoitteena on raottaa ovea kauneusmaailmaan opettavaisella, mutta hauskalla twistillä.

Instagram: @sarahgrunn

 

 

 

 

 

 

KIIRA KORPI

Kiira on ammattitaitoluistelija, Suomen mestari ja olympisti. Lopettaessaan kilpauransa, hän muutti rakkauden perässä New Yorkiin.

Kuukausittaisessa kolumnissaan hän jakaa omia hyvinvointivinkkejään ja tuo meidän keskuuteen uusimmat terveystrendit rapakon takaa; mikä on milloinkin korvannut vihersmoothien, missä on Manhattanin kuumimmat joogasalit ja välillä saame myös henkiseen hyvinvointiin liittyviä vinkkejä.

Instagram: @kiira_korpi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SARA ADOLFSEN

 

Sara on yes girlin hyvinvointiguru, joka on koulutukseltaan terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ja Henkinen valmentaja. Hän pitää voimaannuttavia Naistenpiirejä Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa sekä muualla Helsingissä. Lisäksi hän pitää työpajoja, luentoja ja järjestää unelmaretriittejä tropiikkiin!

Sara tekee myös funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, hän on koulutettu ekokosmetologi, RYT200 joogaohjaaja, Lisenced NLP Practitioner, koulutettu Firstbeat asiantuntija sekä Biohakkeri.

Täällä yes girlissä kuullaan Saran syvällisempiä analyysejä ja hyvinvointivinkkejä!

 

Instagram: @saraadolfsen

Natuarl Wellness: https://naturalwellness.fi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!