yes girlit hyggeilevät

yes girlit hyggeilevät

Kaupallinen yhteistyö: BREYERS DELIGHTS

 

Me yes girlit olemme kesän lapsia. Tämän vuoksi aina talven tullen kaivamme kaapista parhaimmat keinomme tämän selättämiseen. Talvesta selviytyminen ei tietenkään riitä meille, vaan haluamme pyrkiä nauttimaan tästäkin vuodenajasta parhaamme mukaan.

Let’s remember to enjoy life now! This is not a rehearsal. 

Talvi tarjoaa kaikki edellytykset tunnelman luomiseen. Huijataan siis pimeys, märkyys ja kylmyys ystäviksemme ja hyggeillään talven yli – onhan tämä mitä oivin trendi, sillä se antaa luvan jäädä sohvannurkkaan ’vielä hetkeksi’.

 

 

Hyggeillessä tärkeintä on, että olo on lämmin niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Hygge tarkoittaa lämpöistä, pörröistä ja turvallista tunnetta. Hygge on kynttilöitä, karvatossuja, lempparisarjoja ja torkkuvilttejä.

Monen asiantuntijan mukaan marraskuussa voisi tehdä asioita vähän vähemmän, vähän hitaammin ja ennen kaikkea nukkua vähän enemmän. Pieni tahdin hidastaminen olisi ihan luonnostaankin tarpeen tähän aikaan vuodesta.

YES PLEASE sanoo yes girl!

 

 

yes girlin resepti täydelliseen talvihyggeen 

 

♡ villa everything

Villapaidat, villasukat, villapipot… Kehomme eivät pääse sulamaan farkuissa ja kauluspaidoissa ja siksi talven uniformumme onkin kovin pehmeä sekä lämmin. Moni teistä innostui villasukkahaasteestamme ja aiomme taikoa pukinkonttiin vielä monet DIY-yllärit. Mummoilu on nyt niin cool!

 

♡ sauna

Me suomalaiset emme ehkä tule ajatelleeksi että saunominen on mitä mainioin esimerkki hyggestä. Kiireettömyys, rentous ja aitous (eli hyggen ydin) ovat saunassa aina läsnä. Hikoilkaamme huolet pois ja nauttikaamme kasvonaamioiden ja kuorintavoiteiden tuomasta arjen luksuksesta!

 

♡ lempiherkut

Hyggeen kuuluu oleellisesti ruoasta nauttiminen! Saunan tai lämpimän suihkun jälkeen mielemme tekee aina jotain raikasta ja maukasta! ENTER: Breyersin protskujädet! Olipa takana hetki salilla tai sohvalla, on nämä täydellisen pehmeän koostumuksen jäätelöt olleet meidän lemppareita viime keväästä saakka. Arvatkaa oltiinko innoissamme kun kuulimme, että saisimme talveksi vanhojen lemppareiden vierelle uusia jädemakuja: salted caramel cake, sweet berry choc chip (kuvissa) sekä creamy chocolate ja smooth vanilla. Breyers sisältää paljon proteiinia ja runsaasti makua, mutta vähän kaloreita ja sokeria. Arvostamme myös sitä että, Breyersin jädet ovat herkullisen kermaisia, koska niissä käytetään aitoa kermaa.

#yesgirlLOVES

 

 

♡ valo

Sohva + lempi kirja + kuppi kuumaa. Mikä puuttuu? Aivan, kynttilät tai takkatuli! Valo tekee mielellemme ihmeitä ja mikään Netflixin suosikeista ei päihitä elävän tulen katselua. Voi kunpa joskus vielä kodeistamme löytyisi takat, a girl can dream!

 

♡ yhdessäolo

Ystäväsi kiittävät kun kutsut heidät extempore kotikokkailudinnerille. Kuuma sosekeitto ja jälkkärijäätelöt ovat aika lyömätön kombo. Helppoa ja hyvää. Unohda siivous, kukaan ei näe pölyä kiitos pimeyden. Trendikkäät eripariastiat sopivat myös rentoon fiilikseen. yes girlit fiilaavat talvella yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja seurapelejä. Korttipelit ja jäätelöä suoraan paketista syötynä = jokaisen unelma! Puolisotkin innostuvat saletisti tällaisista treffi-iltaehdotuksista!

 

♡ kiitollisuuspäiväkirja

Päätämme usein tyttöjen iltamme siihen, että jokainen saa kertoa omat kuulumisensa vuorollaan ja monesti puhumme asioista, joista olemme kulloinkin kiitollisia. Kiitollisuuspäiväkirja on tärkeä työkalumme talven synkimpien päivien päihittämiseen ja tämän lisäksi vihko plus kynä -kombossa on jotain tosi rauhoittavaa. 

 

 

Kerrohan meille, kuinka sinä hyggeilet nyt talven tullen?

Ja jos makunystyräsi heräsivät, etkä löydä näitä värikkäitä pakkauksia lähikauppasi hyllyltä, niin muista vinkata asiasta myyjälle. Moni kauppa kuuntelee asiakkaiden toiveita ja tekee nopeitakin peliliikkeitä.

Breyers on tuonut ihanaa rentoutta meidän alkutalveen ja vietämme varmasti monia herkullisia salted caramel cake -hetkiä kynttilänvalossa villasukissa.

 

x,

yes girlit

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!