yes girlin varaslähtö kesään!

yes girlin varaslähtö kesään!

 

Meidän viime viikon Italian reissu ja aurinkoinen Helsinki on tehnyt tehtävänsä. Nimittäin olemme jo ihan kesämoodissa, vaikka täällä ei ole puissa vielä lehtiä.

Puiden ensikukinta on vuoden kauneimpia hetkiä ja kun se tapahtuu me yes girlit olemme valmiina julistamaan kesän tulleeksi. Matka kohti sitä on vahvasti täällä ja suunnittelemme jo täyttä vauhtia meidän kesäbileitä!

Meillä on viimeisten viikkojen aikana muutama vinkki syntynyt, joilla pääsee kesäfiilikseen jo vähän ennakkoon. Täällä ollaan jo nimittäin aika täpinöissä siitä, mitä kaikkea meillä on teille kesällä luvassa! 😉

 

 

Ennen sitä tällä yes girl summer starter packillä voi jo vähän ennakkoon fiilistellä:

 

😎 Blehat naamaan

Uudet aurinkolasit buustaavat kesäfiilistä taatusti ja mikäs sen helpompi tapa päivittää oma garderoobinsa kesäkuntoon, kuin uusilla blehoilla? Petra löysi tulevan kesän arskat maahantuonnin loppuunmyynneistä ja Kriseldan taas suosii poikaystävältä lainattuja. Muista kuitenkin panostaa linssien laatuun, jotta silmät saavat asianmukaisen suojan.

 

🍷 Roseeta lasiin

Kun aurinko paistaa ja blehat on saatu naamaan, ravintoloiden viinilistoille alkaa ilmestymään roseeviinejä. Se on varma merkki kesän tulosta. Mikään ei myöskään maistu yhtä kesältä kuin viileä vaaleanpunainen viini! yes girl LOVES. Mites te, tykkäättekö roseesta sellaisenaan vai kuohuvana?

 

👟 Tennarit jalkaan

Se fiilis, kun vaihtaa maiharit pitkän talven jälkeen kevyempiin kenkiin! Sitä kevyttä fiilistä ei voita mikään tähän aikaan vuodessa. Olemme niiiin tennarimimmejä ja etenkin kaupungilla (niin arkena kuin lomilla) tulee tallustettua päivän aikana useampi kilometri. Mukavuus on kaiken A ja O.

 

🚲 Pyörä alle

Asumme kummatkin kaupungissa, joten mielellään kävelemme, mutta näin kesäisin pyörällä pääsee kätevästi paikasta toiseen. Tsygällä voi iisisti tehdä extempore-retken kaupungin toiselle puolelle uhraamatta sen enempää aikaa jaaritteluun. Kesä, pyöräily, living the life. Muistakaa liikennesäännöt ja turvallisuus!

 

💃🏽 Baila Reggaeton!

Mikäs sopii paremmin kesään kuin lattarimusiikki?! Tällä soittolistalla alkaa lantiot heilumaan väkisinkin (hello hyötyliikunta) ja haaveet rantabileistä kutkuttamaan. We promise! Ota lista haltuun tästä.

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.