yes girlin syyssiivo: Alusvaatteet vaihtoon!

yes girlin syyssiivo: Alusvaatteet vaihtoon!

Mitä alusvaatteisiin tulee, olemme me yes girlit äärimmäisen mukavuudenhaluisia. Meitä näkee salin pukkarissa eripari rintsikoissa ja pikkareissa, eikä pitsistä usein näy jälkeäkään. #yesgirlconfessions #sorrynotsorry

Uskomme että teistäkin löytyy ainakin muutamia samanlaisia kalsarilaiskimuksia? 😉

Näin syksyn tullen olemme taas siivoilleet kämppiämme oikein urakalla. Petran muutto laittoi pakostikin käymään kamaa kilo- ja pahvilaatikkotolkulla läpi ja Kriselda taas on tästä inspiroituneena vienyt tavaraa muun muassa kirpparille ja hyväntekeväisyyteen.

Tavarasta luopuminen ja kierrättäminen tuntuu vaan niin pirun hyvältä.

Eikö vaan?

 

Alusvaatteet jäävät kuitenkin usein turhan vähälle huomiolle, vaikkakin juuri ne ovat vaatteita, jotka kuluvat kaikista nopeimmin.

Listasimme alle pari SOS-tilannetta, jolloin alusvaatteille on hyvä sanoa byebyeee:

 

Vältä keinokuituja! Puuvillapöksyt = BEST ja mummokalsarit on cool. Puuvilla voittaa keinokuidut anyday ja lisäksi vähentää esimerkiksi hiivatulehduksen vaaraa, sillä ne hengittävät huomattavasti paremmin. Kunhan haaraosa on vuorattu puuvillalla, alushousuista ei todennäköisesti ole alapäällemme haittaa. Hankkiudu siis eroon ahdistavista keinokuitu-pitsi-kammotuksista!

 

Väärä koko. Alusvaatteet kannattaa uusia heti, kun jousto ja napakkuus alkaa kadota. Elastaani kuluu käytössä. Kun esimerkiksi pikkareiden resori ei palaudu tarpeeksi tiukaksi, on aika sanoa kivoillekin alkkareille moikka. Samoin rintsikoiden kanssa. Toki vice versa eli liian pienet ja puristavat alusvaatteet eivät skulaa, saatika ole seksikkäitä.

 

Kulahtanut väri. Lempparipikkaritkaan ei kestä ikuisuutta! Me myönnämme, että tässä kohtaa saisimme petrata. Laatikoistamme löytyy hieman liian vanhoja alushousuja, jotka näyttävät likaisilta, vaikka olisivatkin juuri pestyjä. Raaski heittää nämä pois ja helli itseäsi uusilla. Out with the old, in with the new!

 

Lopuksi vielä muutama pointti, joihin kiinnitämme alusvaatteissa ja niiden huollossa huomiota.

 

yes girl LOVES saumattomuus! Hankaavat saumat ja kovat tukikaaret rintsikoissa ovat inhottavia. Saumattomuus on myös anteeksiantavaa kaikenlaisten vaatteiden kanssa, olipa kyseessä tiukka iltapuku tai joogatrikoot.

 

♡ Luota oman fiiliksen lisäksi ammattilaisen apuun! Melkein jokainen on meistä joskus ostanut väärän kokoiset rintaliivit. Anna ammattilaisen mitata sinut, niin tiedät tulevassa paremmin. Rintsikat saa alkuun olla tiukahkot, sillä laadukkaatkin sellaiset venähtävät pian käytössä.

 

Käytä pesupusseja ja pese käsin. Kiusaus laittaa alusvaatteet normipyykkiin on aina suuri. Pikkarit sen vielä kestävät mutta pyykkaa rintsikat käsinpesuohjelmalla tai nyrkkipyykillä.

 

Yöllä nakkena! Alapään on hyvä saada tuulettua ja siksi yes girlit tykkää usein nukkua alushousuitta. Se on aidosti hyväksi meille!

 

Panosta pyykinpesuaineeseen! Suosimme melko tuoksuttomia pesuaineita, ja mahdollisuuksien mukaan tartumme luonnonmukaisempiin vaihtiksiin. Huuhteluainetta käytämme vain pyyhe- ja lakanapyykkiin ja kuivuria emme käyttäisi (paitsi pyyhe- ja lakanapyykkiin) vaikka sellaiset omistaisimmekin.

 

Itsevarmuudella pötkii pitkälle! Pidä ja osta juuri sellaisia alusvaatteita, joista sinulle tulee hyvä fiilis.

 

Minkä brändin alusvaatteet on teidän go to -listalla? Missä on paras hinta-laatu? Paljastakaa parhaimmatkin salaisuutenne 😘

x,

Petra ja Kriselda

 

PS. Lue myös meidän kodin detox -vinkit sekä täältä treenivaatteiden huoltoniksit.

 

 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.