yes girlin PIKKUJOULUT

yes girlin PIKKUJOULUT

 

 

Ei varmaankaan ole jäänyt keneltäkään epäselväksi, että me yes girlit fiilistellään joulua – ja erityisesti matkaa sinne päämääräähän, eli pikkujoulukautta!

Pari viikkoa sitten järjestimme vieraskirjoittajillemme pienet pikkujoulubileet ja kutsuimme paikalle myös pari lukijaa. <3

 

 

Paikaksi valikoitui Punavuoren uusi Sagayoga, jossa yes girlmäisesti ensin joogasimme ja sitten söimme pizzaa! Jooga + pizza = yes girl.

Tunnelma Sagayogassa oli ihanan harmoninen ja itse Sagan vetämä flow-tunti oli I H A N A ! Aloitimme tunnin eteerisellä piparminttuöljyllä, jota hieroimme kämmeniin. Aromaattisesti piparminttu raikastaa, viilentää ja avaa tukkoisen fiiliksen. Lisäksi se auttaa päänsärkyyn ja pahoinvointiin. Oikein miellyttävä aloitus joogalle ja kämmenien tuoksu skarppasi pitkin tuntia.

 

 

Muutenkin Sagan ohjaus oli innostavaa ja fiilis tunnin jälkeen oli ihanan raukea. Se oli juuri täydellinen meidän yes girl -poppoolle. Suosittelemme Sagan tunteja 110%!

 

 

Shavasanan aikana pizzalähetti, eli yes boy -Joonas toi meille Broo Pizz&Barista pizzaa! Paikka on muutama viikko sitten auennut Kamppiin ja ravintola tarjoaa pizzan lisäksi salaatteja ja siellä on viikoittain vaihtuva lounaslista.

 

yes girlien pizzoista löytyi perusmargharitaa, salami- ja vegaanipizzaa. Testailimme myös Broon erikoisuuksia, kuten tulista nduja-pizzaa ja renna-pizzaa, jossa on poroa ja tryffelimajoneesia. #yesgirlAPPROVES

 

 

Pikkujouluja siivitti kevyt lumisade, joka loi maagisen tunnelman ja meillä oli pizzojen kyytipoikana Puhdistamon kombuchaa (jos ette ole vielä maistaneet, niin nyt olisi korkea aika) ja Gold Rush -kuohuviiniä (tämä sai korkeat pojot meidän maistelutiimiltä ja veikkaamme, että sitä tulee löytymään jouluna meidän juhlalaseista). Molemmat ihan täydellisiä meidän pikkujouluihin!

Istuimme bolstereiden päällä piirissä ja skoolasimme ehkä muutaman kerran onnistuneelle illalle. Jutut menivät nopeasti syvään päätyyn ja juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä, eli kuukautisrituaaleista ja tantrasta. 😀 What happens in Sagayoga, stays in Sagayoga.

 

 

Joka tapauksessa, oli ihanaa kokoontua meidän pienellä porukalla ja viettää hetki yhdessä tämän hullun kiireisen vuoden jälkeen. Olemme niin kiitollisia, että yes girlin ympärillä on uskomattoman hyviä tyyppejä, jotka kannustavat toisiaan ja jaksavat inspiroida kerta toisensa jälkeen! Kiitos!

Tällaisia iltoja lisää!

 

Kiitos:

Sagayoga tunnista,

Broo Pizza&Bar pizzoista,

Puhdistamo kombuchoista,

Social Wines kuohuviinistä.

Share:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!