PASSI & HAMMASTAHNA

PASSI & HAMMASTAHNA

Yhteistyössä: Yotuel Finland

Passi ja hammastahna.

Check ja check!✔️✔️

Passia on aikas vaikea ostaa kiireessä lähikioskilta ja kunnon hammastahnaakin saa usein metsästää kissojen ja koirien kanssa.

yes girlin parhaat reissukaverit on nopsaa pakattu!

Tiedättekin ehkä jo entuudestaan, että yes girlin luottotahnat tekee espanjalainen perheyritys nimeltä Yotuel. Yrityksen taustalla on hammaslääkärisiskoskaksikko. Ah, #yesgirltotallyAPPROVES!

Kun lähdemme reissuun, pyrimme pakkaamaan aina mahdollisimman kevyesti. Jo kilonkin kevennyksellä jokaisen matkatavaroissa on lentoliikenteen päästöissä suuri merkitys, joten haluamme keskittyä pakkaamiseen entistä enemmän. Ei siis sullota viime tipassa laukkuja aivan pullolleen!

Hampaiden pesu on usein ekoja asioita, joka perillä matkakohteessa tulee tehtyä. Vaikka olisi kuinka reissussa rähjääntynyt ja jetlaginen, niin puhdas suu tekee heti freshimmän fiiliksen. Vaikka sähköhammasharja onkin kookkaampi, nappaamme sen mukaan lyhyillekin reissuille. Huomaamme nimittäin jo muutaman päivän jälkeen eron normiharjalla harjaamiseen.

Jos jostain, niin suun hygieniasta emme tingi!

Tuttu tahna sekä harja tuo myös jollain tapaa kotoisaa fiilistä vaikkapa työreissun kolkkoon hotellikylppäriin. Meidän valinta matkoille on jompikumpi Yotuelin klassikoista eli Classic tai Pharma. Näiden tahnojen pohja on sama kuin on myös niiden valkaiseva, tummentumia poistava teho. Ero on ainoastaan mauissa. Sinisestä pakkauksesta löytyvä Yotuel Classic-tahna maistuu piparmintulle ja kultaisessa pakkauksessa olevan Pharman makuna on mieto lakritsa. Lisäksi Pharmaan on lisätty B5- vitamiinia eli pantenolia hoitamaan ikeniä ja limakalvoja. Jos olet herkkälimakalvoinen, niin Pharma on sun bestis!

Syy siihen, että olemme niin tarkkoja hammastahnoistamme, johtuu monesta seikasta. Kun valkkamme Yotuelin tuotteen, saamme tahnan joka…

…huomioi ympäristön

Yotuelin siskoksille (kuten myös meille yes girleille) on tärkeää, ettei päivittäin käyttämiemme tuotteiden sisältämät ainesosat vahingoita luontoa. Yotuel-tahnojen teho perustuu papaiinientsyymiin tai karbamidiperoksidiin, ei ympäristölle haitallisten muovirakeidenkin aiheuttamaan hankaukseen.

…valkaisee

Kädet ylös kahvin ja teen ystävät? Entäs maistuuko punkkulasillinen talviaikaan? No niin meillekin.
Syömis- ja juomistottumuksemme värjäävät ajan mittaan hampaitamme. Ravinnosta kertyy hampaiden pinnalle proteiiniverkostoa, johon taas ravinnon ja nautintoaineiden (kuten punkku, limpparit tai tupakka) väripigmentit kiinnittyvät muodostaen värjäymiä. Classic- ja Pharma -tahnat poistavat tummentumat myös erilaisten pinnoite- ja paikkamateriaalien pinnoilta. Valkaisevan tahnan käyttö on kuin löisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä näin saamme pidettyä vaaleaa hymyä yllä helposti arjen tohinassa.

…ei hankaa, eikä vihlo

Yotuelin tahnat eivät hankaa, eikä vihlo, joten voit huoleti käyttää niitä vihloviin hampaisiin. Hellävaraisin tahnoista on Yotuel Pharma (hankausarvo 36). Epäusko tai pelko valkaisevia hammastahnoja kohtaan johtuu usein ajatuksesta tahnojen hankaavan hammaskiillettä, mutta Yotuelin kohdalla tästä ei tarvitse stressata – tahnoja voi käyttää päivittäin kun hankausarvo on alle 100.

…sisältävät fluoria

Olemme puhuneet monesti fluorin tärkeydestä hammastahnoissa. Tahnoissa PITÄÄ OLLA fluoria! Yotuelin tahnojen sisältämä natriumfluoridi on sataprosenttisesti aktiivista fluoridia, joka on super tärkeä aineosa reikiintymisen ehkäisemisessä. Classic- ja Pharma-tahnojen sisältämä fluori voi jopa pysäyttää jo alkaneen reiän muodostumisen.

…eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia

Yotuelin tahnojen koostumus on melko vaahtoamaton, sillä tuotteet eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia. Tämä voi ottaa hetken aikaa tottua, mutta uskokaa pois, pian ette halua enää vanhoja SLS-vaahtoja suuhunne. Koska Yotuel Classic- ja Pharma-tahnat eivät sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, sopivat ne erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja. Tässäkin voit huomata eron jo muutaman päivän aikana, jos joudut syystä tai toisesta käyttämään natriumlauryylisulfaattia sisältävää tahnaa. Koostumus on kansainvälisesti patentoitu ja sen ansiosta tahnojen aineosat toimivat samanaikaisesti. Siksi ne poistavat proteiini- ja bakteeriplakkia ja ehkäisevät sen muodostumista, puhdistavat hampaat perusteellisesti sekä suojavat niitä mahdollisilta vaurioilta.

…sopivat myös vegaaneille

Tämäkin on nykyään hyvä mainita, sillä kaikki tahnat eivät ole vegaaniystävällisiä niiden sisältämien eläinperäiosten ainesoisen vuoksi. Voit siis huoleti suositella Yotuelia myös vegaanifrendillesi!

Yotuelin tahnavalikoimasta löytyy myös All-In-One tahnoja, mutta suosittelemme poistamaan hampaiden ulkoiset tummentumat ja värjäymät ensin Pharmalla tai Classicilla ja ottamaan näiden jälkeen käyttöön All-In-One-tahnat, jotka valkaisevat hellävaraisesti myös hammasluun sävyä. Täältä voit vielä kurkata mikä tahnoista sopii juuri sun tilanteeseen.

Yotuel-tuotteita löydät apteekki- ja hammashoitolamyynnistä sekä Stockmann- ja Sokos-tavarataloista ja Emotioneista. Myös apteekkien verkkokaupoista tuotteet ovat hyvin saatavilla.

Olisi huippua kuulla mitkä teidän parhaat reissukaverit on? Mitä teidän matkalaukkuun päätyy aina mukaan?

Passi ja MITÄ?

x,

yes girlit

2 Comments

 1. S
  13 maaliskuun, 2019 / 9:48 am

  Maitohappobakteerit, villasukat ja käsirasva 🙂

  • Kriselda Mustonen
   18 huhtikuun, 2019 / 2:45 pm

   Allekirjoitamme jokaisen näistä! Erityisesti villasukat. Ne on messissä vaikka olis reissu tropiikkiin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!