yes girlin luksusrituaalit

yes girlin luksusrituaalit

(Kaupallinen yhteistyö: sloggi)

 

sloggi haastoi meidät yes girlit jakamaan meidän mieleisimmät luksusrituaalit niin viikonloppuisin, mutta erityisesti myös arjen keskellä. Rakastamme olla aktiivisia ja aikaansaavia, mutta samalla myönnämme, että yes girl rentoutuu parhaiten hidastamalla tahtia.

Sähköpostit, tekstarit, WhatsAppit, FB-viestit, puhelut ja nykyään myös aktiivisuusranneke… Päätä huimaa kun laskemme yhteen kaikki ne kerrat kun puhelimet ja kaiken maailman laitteet piippaavat päivän aikana. On ehkä sanomattakin selvää, että välillä ahdistaa.

 

 

Muutama arjen luksuksvinkki meidän takataskuista kuitenkin löytyy:

 

♡ luonto
Heippa kaupungin melu ja katupöly! Kesän parhaat hetket vietetään mökillä, mutta yes girl nauttii mielellään mökkimaisemista jo nyt. Luonto heräilee talviuniltaan ja ulkoilu happirikkaassa ilmassa on luksusta. Pulahdus kylmään meri- tai järviveteen on arjen luksusta parhaimmillaan!

♡ sauna
yes girl LOVES sauna! Saunomonen ja hikoilu puhdistaa kehoa muun muassa kuona-aineista ja liiasta suolasta. Samalla hoidat ja kirkastat ihoasi, sillä hikoileminen avaa ihohuokosia ja poistaa niihin kertyneitä epäpuhtauksia.

♡ ihonhoito
Saunassa on hyvä hetki tehdä yes girlin kuuluisaa DIY-kahvikuorintaa. Muista kuoria myös rintojen iho, ”tytötkin” hyötyvät kofeiinin ja sokerin liitosta. Ai niin, nyt käteviä sheetmaskejakin löytyy myös rinnoille! Onko joku päässyt jo testaamaan näitä?

 

 

♡ pehmeät alusvaatteet
Mukavat alusvaatteet on meille yes girleille tosi tärkeät! Ei puristavia rintsikoita, vaan pehmeyttä ja laatua. sloggin uusi s by sloggi mallisto huokuu juurikin näitä seikkoja – niitä tekee mieli hypistellä ja tuntuvat päällä pumpulilta.
Muista myös villasukat ja löysä oloasu.

♡ e-detox
Hups, putosiko puhelin mereen? Ei hätää, jätä se sinne 😜 ja keskity itseesi sekä ympärillä oleviin läheisiisi. Kysy itseltäsi: mitä tarvitsen tänään? Lue sitä kirjaa, joka on ollut lukulistalla jo pienen ikuisuuden. Nyt on todella muodikasta viettää aikaa ilman puhelinta ja nauttia hetkestä ilman somea.

♡ laatukahvi
Find you inner barista! Upgreidaa kotona kahvisi (tai teesi) ja nauti aamukupposestasi rauhassa. Kahviloihinkaan ei mene niin paljon rahaa, kun panostat kahvin laatuun enemmän kotosalla. Lemppariteemme makumaailma muistuttaa muuten kovasti popcornia ja se toimii sopivasti myös karkkihampaan kolotukseen. Hyvistä tee-kaupoista saat paljon vinkkejä ja voit tuoksutella niissä mitä ihanimpia teelaatuja.

 

 

s by sloggi malliston värimaailma on siitä ihana, että jokaista ylä- ja alaosaa voi hyvin mielin käyttää ristiin rastiin toistensa kanssa. Emme siis stressaa siitä ovatko pikkarit ja yläosa samaa väriä, vaan yhdistelemme värejä huolettomammin. Käytännöllinen ja ylellinen design on meidän mieleemme.

Kriseldan päällä olevan topin tuplaolkaimet tuovat pilkettä muuten simppeliin toppiin ja sen saumaton alareuna mahdollistaa täydellisen mukavuuden. Petran toppimallinen rintsikkaliivi on uskomattoman kevyt päällä ja  sen kiiltävä resorinauha rintojen alla luo hyvän istuvuuden. Olkaimetkaan eivät pääse valumaan, koska menevät kauniisti ristiin selästä.

Ihastuimme myös alushousujen saumattomiin jalanteihin, sillä ne eivät jätä inhottavaa rajaa tiukimpienkaan trikoiden alle. Tuntuma on sama kuin Zero feel -lempparitopeissamme.

 

 

Meitä kiinnostaa tietää, mitkä arjen luksusvinkit teiltä löytyy hihoistanne?

 

2 Comments

 1. 29 huhtikuun, 2018 / 3:39 pm

  Luonto, valo, lämpö, meri ja hiljaisuus: tervetuloa uudelleen kokemaan Saunalautta Haikaran tunnelma! Ps. Upeita kuvia:)

  • yes girl
   30 huhtikuun, 2018 / 2:14 pm

   Ollaan niin samaa mieltä ja voi kiitos. Meillä oli aivan ihana päivä teillä! <3 t. yes girlit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!