yes girlin lempiasuste: HYMY

yes girlin lempiasuste: HYMY

Ah kuinka ihanan imelä ja kliseinen otsikko. Mutta kuitenkin  t ä y s i n  totta.

Hymy on yes girlin salainen ase. Tai no, ei ehkä kuitenkaan niin salainen!?

Hampaidemme ja suumme hyvinvointi on ollut meille nuoresta iästä alkaen tärkeää – kiitos myös äitiemme huolen- ja kurinpidon, olemme rutinoituneet pesemään hampaamme 2 kertaa päivässä 2 minuutin ajan laadukkaalla sähköhammasharjalla. No buts or ifs! Tältä videolta voit kurkata lisää hampaiden hoitoon liittyviä vinkkejämme.

Hyvän kotihoidon lisäksi säännölliset hammaslääkärikäynnit ovat avain menestykseen! Hampaat saattavat oikkuilla hyvästä kotihoidosta riippumatta ja ammattilaisen käsissä on turvallista käydä tsekkaamassa tilanne kerran vuodessa tai kahdessa. Olemme siitä omituisia, että rakastamme hammaslääkäriin menoa ja etenkin sitä puhdistettujen hampaiden tunnetta ja siksi meihin törmääkin hampulääkärillä ainakin kerran vuodessa.

 

 

Viime kerralla juttelimme hammaslääkärimme Hannun kanssa hampaidemme oikomisesta uudehkolla Invisalign-menetelmällä. Kriseldan lapsena oijotut hampaat alkavat palata vanhoille raiteilleen  ja Petralla alahampaat ovat sikin sokin. Röntgenin ja 3D-mallinnuksen jälkeen edessämme on nyt muutaman viikon odotus ennen kuin oikomismuotit saapuvat ja projekti voi alkaa kunnolla. Kuulette siis pian lisää tästä mielenkiintoisesta projektistamme ja Invisalign-menetelmästä!

Olimme aivan ihmeissämme siitä kuinka isoja harppauksia hammaslääketieteessä on otettu ihan muutamien vuosien sisällä. Kipsistä tehdyt lapsuuden hammasmallit ovat historiaa, meille tehtiin esimerkiksi muutamassa minuutissa ohi ollut 3D-mallinnus. Mikään ei pelottanut saatika sattunut. Invisalignin sanotaan olevan todella  hellävarainen oikomishoitomenetelmä, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita.

Olitpa sitten pelokas tai et, on ensiarvoisen tärkeää että hammaslääkärisi henkilökunta on mukavaa ja että heihin voi luottaa. Tämän lisäksi uusin teknologia ja laitteisto kertoo paljon paikasta. eSmilen ystävälliset työntekijät ihastuttivat heidän rentoudellaan ja tietämyksellään. Hannusta nyt puhumattakaan, hän valmistui viime keväällä ensimmäisenä suomalaisena hammaslääkärinä American Academy of Cosmetic Dentistryn koulutusohjelmasta ja kouluttautuu sekä kouluttaa alan tekijöitä.

Olemme siis parhaissa käsissä ja palaamme projektimme alkutilanteeseen muutaman viikon päästä!

Jaiks kuinka jännää!

 

Koska hymy on meille niin tärkeä asuste, kokosimme tähän alle vielä muutaman hauskan yes girl faktan hymyilyyn liittyen.

 

#1 Hymy vähentää stressiä
Meitä yes girlejä vaivaa aina pikku stressi ihan jo Kiinanmuurin pituisen to do-listamme vuoksi.  Parasta stressin keskellä on kuitenkin toisen jättimäinen hymy ja huonot vitsit! Hymy vapauttaa endorfiineja, jotka taas auttavat vähentämään stressihormonien määrää! 

#2 Jopa tekohymy toimii!
Kyllä! Pahinkin vee-itutus saa köniinsä muutamasta väkinäisestä hymystä – testaa vaikka!

#3 Haluatko näyttää helpommin lähestyttävältä?
Jos tiedät näyttäväsi kyrpiintyneeltä naama peruslukemilla niin pyri hymyilemään enemmän. Etenkin jos olet tilanteessa jossa haluat olla helposti lähestyttävän oloinen. Muista tämä myös kun tapaat uusia ihmisiä, ensivaikutuksella on suuri merkitys ja hymy auttaa siinäkin suuresti!

#4 Hymy tarttuu!
Neurotieteilijä Marco Iacobonin mukaan meillä kaikilla on peili-neuroneja. Nämä ovat soluja, jotka aktivoituvat kun me näemme jonkun tekemää toimintaa. Siksi kun joku hymyilee, se myös usein tarttuu. Win win!

#5 Hymy voi vahvistaa kehoa solutasolla
Kun hymyilemme, rentoutumme fyysisesti ja tämä auttaa torjumaan solumutaatioiden riskiä, ​​joka johtaa erilaisten syöpien kehittymiseen. Hymy voi siis parantaa maailmaa!

#6 Hymy ruokkii luovuutta
Sanotaan että onnellisilla ihmisillä on parempi lähestymistapa ongelmiin, koska heillä on kyky ajatella enemmän ratkaisuja, joita taas negatiivisilla ihmisillä ei yleensä ole.

#7 Hymy ei maksa mitään!
Hymyily on ilmaista joten kukkarokaan ei ole käypä tekoosyy olla käyttämättä tätä as(ust)etta! All people smile in the same language, joten tämän universaalimpia vinkkiä emme voi antaa. 

 

 

 

Kuvat: Nadi Hammouda

 

1 Comment

  1. Jonsbe
    1 maaliskuun, 2018 / 6:15 pm

    Ihanat faktat! Hymyä teidän päivään. Oikomisjuttua odotellessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!