yes girlin joululahjavinkit vol1

yes girlin joululahjavinkit vol1

 

Tänään vietetään Cyber-maanantaita eli päivää, jolloin monet firmat myyvät halvalla tuotteita, jotka eivät vielä menneet Black Friday -hulinoissa.

Me yes girlit olemme monen muun tapaan halunneet pysytellä tietoisesti kaukana tästä alekoodihelevetistä ja keskittää pennosemme johonkin muualle. Kuulette tästä huomenna lisää <3

Emme tietenkään väitä ettemmekö kuitenkin tekisi ostoksia myös tähän aikaan vuodesta, sillä onhan jouluun enää vajaa kuukausi. Aineettomat lahjat kuten kokemukset ovat meidän listalla heittämällä kärkisijoilla, mutta pieniä muistamisia varten kokosimme lempparimme uudesta suomalaisesta verkkokaupasta nimeltä Embrosé.

Jos joku on #yesgirlAPPROVES niin se on tämä upea kotimainen yritys, joka myy kaikkea ihanaa hyvinvointiin liittyvää ja lahjoittaa 5% tuotoista mielenterveystyöhön. Embrosélla uskotaan pientenkin arkisten tekojen lisäävän hyvinvointia. Vastuulliset ja eettiset arvot ohjaavat heidän toimintaa, ja päämääränään heillä on auttaa meitä kaikkia huolehtimaan itsestämme.

Hyvä olo, inspiraatio, eettisyys ja auttaminen ovatkin heidän missionsa.

 

 

Me olemme lähiaikoina inspiroituneet pitämään yhä parempaa huolta hyvinvoinnistamme.

Hellimme ihoamme (it takes some effort, right!?), unohdamme sometuksen päiväksi, keskitymme juomaan vettä (byebye mystiset päänsäryt!) ja vietämme aikaa läheistemme kanssa. Sanomme ei moniin pikkujoulukutsuihin ja vietämme yksin kotona aikaa villasukkia kutoessa. Mummoilu on tänä talvena tuntunut paremmalta kuin koskaan! 

Jos sinusta tuntuu siltä, että olet ansainnut pienen lahjan sinulta itseltäsi sinulle itsellesi, niin saatat saada meidän lemppareista hyviä vinkkejä. Jos huomaat jonkun tuotteen toimivan sinulla, niin hanki tämä pukinkonttiin myös vaikkapa äidillesi tai ulkomailla asuvalle ystävällesi.

 

 

Postauksen kuvista löytyy #yesgirlLOVES tuotteet, jotka ovat omiaan lisäämään mielenkiintoasi itsehoitoon.

 

Kasvorollerit ovat saaneet syystäkin huomiota tänä syksynä. Kristallirollereiden käyttö on kuulunut kiinalaiseen kauneudenhoitorutiiniin jo tuhansien vuosien ajan. Kurkkaa täältä mihin kaikkeen rollerin käytöstä on hyötyä. Tätä kaunista kapistusta on kätevä pitää joko kylppärissä esillä, yöpöydällä ja toimii kätevänä reissukaverina. Luulemme tästä olevan apua myös jouluaaton jälkeiseen ähkypöhötykseen 😉

Toinen holistiseen eli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä tuote on tuttu monien suomalaisten sauna- ja pesutiloista. Kuivaharjaus on mitä tehokkain tapa poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Jatkuva käyttö parantaa verenkiertoa sekä laittaa lymfakierron liikkeelle, ja auttaa näin vähentämään jopa selluliittia ja poistamaan ylimääräisiä myrkkyjä kehosta. Kuivaharjaus sopii osaksi päivittäistä ayurveda-rituaalia ja käyttöohjeet voit taas kurkata täältä. yes girl vinkkaa panostamaan yhteen laadukkaaseen kuivaharjaukseen tarkoitettuun harjaan, sillä se on ihollesi paras ja kestää sinulla käytössä pitkään!

 

 

Kolmas ihastuksemme on Yoghanda Salute -meditaatioöljy. Älä anna nimen harhauttaa liikaa, tätä pientä ihmettä voit käyttää moneen muuhun tarkoitukseen kuin meditaatioon ja siksi sitä kannattaakin kantaa aina kassin pohjalla mukana. Se rauhoittaa aamulla, auttaa keskittymään kun kouluhommat tökkii ja toimivuus on kuulemma piristävä myös pikkujoulujen jälkeisenä aamuna. Kihkih! Meidän lempparituoksu on ehdottomasti greippi-bergamotti. Bergamotti toimii stressiin ja ahdistuneisuuteen kun taas greippi piristää, helpottaa kaamosmasennusta ja esimerkiksi jetlagia. Eli juurikin niitä vaivoja, joista me yes girlit tänä(kin) talvena kärsimme. 

 

Viimeisimpänä on tuote, joka sopii niin ikään lahjapakettiin jo pelkästään sen upean pakkauksen vuoksi. Kyseessä on putsari, joka tulee yhdessä bambukasvopyyhkeen kera. Olemme käyttäneetjo pitkään kasvojen putsaukseen mainioita musliinipyyhkeitä, jotka ovat useimmiten valmistettu puuvillasta, mutta tämä bambuinen versio on vielä nextillä levelillä pehmeydessään. Lisäksi bambu on yksi maailman ekologisimmista materiaaleista. The Green Balm -putsaria moni kutsuu jopa ihmeeksi! Kurkkaa täältä suuuuper pitkä lista siitä, mihin tätä monivoidetuotetta voit käyttää (putsarin lisäksi). Reissunaisen paras kaveri!

 

Jos teillä on vinkata omista must have -tuotteistanne miltä tahansa hyvinvoinnnin saralta, niin kuulemme niistä oikein mieluusti. Kyseessä ei tarvitse olla fyysisiä tuotteita, vaan esimerkiksi joogaretriittivinkit tai kokemukset ääniterapiasessioista ovat enemmän kuin tervetulleita.

 

yes girlit kiittää ja kumartaa!

Valoa kaikille alkaneeseen viikkoon!

 

 

 

 

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.