yes girlin joululahjavinkit vol 2

yes girlin joululahjavinkit vol 2

 

 

6 tai 5 yötä jouluun on…

Ja täällä meillä yes girlmäiseen tapaan joulufiilistely on kyllä aloitettu ajat sitten, mutta itse jouluaskareista suoriutuminen on vielä hieman puolitiessä.

Kirjoiteltiin jo aikaisemmin meidän joululahjavinkeistä, mutta matti- ja mirmelimyöhäisille tässä vielä muutama vinkki lisää.

Nämäkin idikset löydät meidän lemppari nettikaupasta (ei maksettu mainos, we just love it) eli Embrosésta. Lisäksi postauksen lopusta löytyy aineettomia hyvinvointilahjoja.

Koska aikaa ei ole hukattavaksi, niin mennään suoraan asiaan.

 

 

Frankincense öljy

Me yes girlit olemme viimeisen vuoden ajan olleet aivan hullaantuneita eteerisiin öljyihin ja tämä olibaalipuusta uuttamalla saatu frankincense on yksi maailman tunnetuimpia ja arvostetuimpia sellaisia. Frankincensen lämmin ja metsäinen tuoksu kohottaa mielialaa ja lievittää stressiä. Jos olo on ahdistunut, tai kaipaamme muuten vaan rauhaa tai keskittymiskykyä, käytämme öljyä diffuusereissamme. Voit käyttää sitä myös ihollesi ja esimerkiksi kasvoilla sen sanotaan vähentävän juonteita verenkiertoa stimuloimalla. Tämä laatuöljy ei ole hinnalla pilattu, eli on täydellinen lahjaidis, vaikkapa stressaantuneelle työkaverillesi. Jos et ole vielä päässyt öljyjen maailmaan sisään, niin suosittelemme tätä ekaksi hankinnaksi myös itsellesi.

 

Yogandha detox -vartaloöljy

Tämä öljy on samaltabrändiltä kuin meidän lemppari meditaatioöljykin ja olemme erityisenihastuneita sen käyttöön suihkussa. Ja huom! Koska joululoman aikana tuleeusein nautittua yhdestä jos toisestakin glögilasillisesta, on tämä detox-öljy parasystäväsi (veden juonnin lisäksi!. Nimittäin: ennen juhlia käytettäessä, öljy vilkastuttaa munuaistenja maksan toimintaa. Juhlien jälkeen taas ihanan tuoksuinen öljy parantaalymfakiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumisessa kehosta. Tämä onjokaisen yes girlin suihkussa must tuote!

 

 

Syöhyvä olo –kirja

Tämä upouusi, syksyllä ilmestynyt kirja kertoo yes girlin lempiaiheesta eli suolistosta. Syö hyvä olo opastaa meitä vaalimaan kehoamme sisältäpäin edistäen suoliston hyvinvointia. Kuka ei kaipaisi vinkkejä vastutuskyvyn parantamiseen! Kirjan mimmeillä on tietotaitoa ja reseptit ovat herkullisia. Meidän lemppari tähän mennessä on ehdottomasti uunimunakoisot harsissakikherneillä ja cashewricottalla!

 

Paths to Happiness –kirja

Täydellinen inspiskirja jokaiselle aikuiselle! Kuka ei ottaisi arkisia oppeja vastaan, siihen kuinka nauttia jokaisesta päivästä vielä ripaus enemmän. Tieteelliselle pohjalle perustuva kirja on positiivisuusekspertti Edward Hoffmanin käsialaa ja se opastaa täydempään ja onnellisempaan elämään 50 hauskan ja mieltä avaavan tavan kautta. Hello vesivärit ja päikkärit. Ja, ehkä saamme myös kirjan avulla myös miehemme vakuutettua, että koiranhankinta voisi parantaa elämänlaatuamme 100%!?

 

 

Ehjäksi -erokirja

Ehjäksi on Heli Thorénin kertomus hyvästä erosta. Hän avaa päiväkirjamerkintöjään omasta henkilökohtaisesta kasvu- ja selviytymistarinastaan. Kirja antaa voimia eroa käsitteleville, sekä lohtua sydänsuruista kärsiville – ero voi olla hyvä kokemus. Lisäksi suosittelemme tätä vaikka ei olisikaan erokriisin keskellä, kirjasta voi olla apua entisten erojen käsittelemiseen. Helin merkintöjen ohessa kirjailija Sara Karlsson antaa uusia näkökulmia eroon ja ihmissuhteisiin. 

 

Näiden kaikkien hyvinvointi-ihanuuksien lisäksi Embrosésta löytyy Self-Care Box -lahjapakkauksia. Bokseja löytyy neljässä eri teemassa: Women’s Balance, Natural Beauty, For Yogis ja Calm & Cozy. Jokainen kuulostaa meidän yes girlien korvaan täydelliseltä kokonaisuudelta. Embrosé Self-Care Box on täydellinen lahjaksi tai itselle niihin hetkiin, kun haluat ottaa itsellesi rentouttavaa omaa aikaa. 

  

Lifeness-hyvinvointiviikonloppu

yes girlin pukinkontista löytyy myös aineettomia lahjoja, joista meidän yksi all-time-lemppareista on hyvinvointiviikonloppu Lifeness. Viikonloppu on täydellinen irtiotto arjesta, rentouttava mutta aktiivinen. Seuraava Lifeness on tammikuun lopussa 26.-27.1.2019, Långvikissa. Lisäksi Lifenessin Krista järkkää myös yhden päivän hyvinvointitapahtumia Löylyssä, joten kannattaa tarkkailla myös niitä!

Lifenessiin kannattaa suunnata ystävän tai perheenjäsenen kanssa: yhteistä aikaa ja hyvinvointia. Win win! 

Katso tammikuun ohjelma ja ilmoittaudu täällä

  

Sagayogan joogakortit

Lisäksi arkeen yes girl on keksinyt Sagayogan joogalahjakortit. Vietimme täällä yes girlin pikkujoulut ja haluamme jo pian takaisin! Studioita löytyy sekä Töölöstä että Punavuoresta. Petran Suomi-visiiteille on luvassa Upside Down ja restoratiivisia yin-tunteja, mutta tästä vielä shhh hänelle… Saattaapi olla, että myös yes boy -Joonaksen lahjakätköstä löytyy joogatunteja.

 

Lopuksi vielä: kirjoitimme Tekojen Tiistai -postaukseen tapoja, joilla voi auttaa ja antaa takaisin yhteisölle. Tsekkaa meidän hyväntekeväisyysvinkit täältä.

 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lahjojen hankintaa, mikäli se on vielä edessäsi! Muista hengitellä ja juoda vettä – hyvin se sujuu. Ajatus on aina tärkein!

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!