yes girlin hyvinvointilupaukset 2019

yes girlin hyvinvointilupaukset 2019

 

Kaupallinen yhteistyö: Novelle

Uusi vuosi on hyvää vauhtia käynnissä ja meille molemmille yes girleille se tuo tullessaan paljon uutta. Kriselda opiskelee joogan ihmeellistä maailmaa Balilla ja Petrallakin on luvassa uuden oppimista. Kerromme näistä teille kyllä pian lisää.

Uuden oppimisen lisäksi halusimme tarttua Novellen haasteeseen ja jakaa kanssanne meidän hyvinvointilupaukset tälle vuodelle. Normaalisti emme paljoa lupauksia vuoden vaihteessa tee, joten nämä ovat tarkkaan harkittuja. Toivomme tietty, että tekin inspiroidutte ja haluatte pitää omasta hyvinvoinnistanne tänä vuonna entistäkin parempaa huolta. Hyvä fiilis on meistä itsestämme kiinni.

 

 

1.VESI

Tiedättekin jo, että vesi on yes girlin lempijuoma. Ihmiskeho ei toimi ilman tarvittavaa määrää vettä ja puhumme täällä paljon vedenjuonnin merkityksestä hyvinvoinnillemme. Talvella veden unohtaa helposti, mutta nestehukka iskee myös kylmällä, joten seuraavan kerran kun päätäsi särkee kesken työpäivän, mieti oletko juonut tarpeeksi. Juomisesta voi tehdä nautinnon, ikään kuin palkinnon vaikkapa onnistuneesta treenistä ja kulautella meidän lempparijuomaa eli Novelle Plussaa. Makuja on monia ja lisätyt vitamiinit ja kivenaineet edistävät kehosi toimintaa entisestään. Esimerkiksi sinkki ja E-vitsku tekee hyvää iholle. Sinkki pitää ihon mahdollisimman normaalina ja E-vitamiini auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa.

Meiltä kysytään usein hyvinvointivinkkejä ja mainitsemme aina ensimmäisinä vedenjuonnin että hengittämisen. Perusjuttuja, ei mitään rakettitiedettä. Jotta vettä tulisi juotua tarpeeksi tähtäämme aina juomaan litran ennen lounasta. Tämä siivittää päivän hyvin käyntiin. Toinen asia, johon pyrimme keskittymään on veden juonti aterioiden välissä. Vesi on luonnollinen osa ateriaa, mutta se tulisi muistaa myös niiden välissä. Etenkin ennen aterioita. Meiltä on tulossa pian ihan super hyvä käytännön vinkki veden juonnin ja sen määrän silmällä pitoon. Paljastamme salaisen korttimme teille pian!

 

 

2. IHMISSUHTEET

Vaikkakin somen kautta moni meistä pääsee jakamaan upeita hetkiä läheistemme kanssa, on tänä vuonna aika panostaa kasvotusten kohtaamisiin. Luulemme tietävämme mitä ystävillemme kuuluu, sillä näimmehän juuri somesta heidän ulkoiluttaneen koiraansa iloisesti. Tämän taakse voi kuitenkin kätkeytyä vaikka minkälaisia tuntemuksia, joten kysy hänen päivästään, ole kiinnostunut hänen arjestaan, kerro hänelle kuinka paljon suhteenne merkkaa. Muista puhua avoimesti myös silloin, jos mieltäsi kaivaa jokin asia teidän välillä. Jos ystäväsi/perheenjäsenesi asuu kaukana, soita hänelle videopuhelu. Laita tästä vaikka muistutus kalenteriisi, jotta asia ei unohdu. Meidän mummit ilahtuvat joka kerta postikorteista, joita reissuiltamme lähetämme. Tällaisilla pienillä teoilla on pidemmän päälle suuri merkitys. Jos kaverisi asuu lähellä, ota tavaksesi pyytää häntä viikoittain rennolle kävelylenkille ja vie frendille kävelylenkille pullo tämän hetken lempparia eli Novelle Plus Sinkkiä!

 

3. ONNISTUMISET

Haluamme tänä vuonna iloita enemmän onnistumisista! Etenkin pienistä sellaisista. Saitko kerrankin sanottua töissä oman mielipiteesi, testasitko uutta reseptiä, onnistuitko saamaan salilla ekan leukasi tai sanoiko lapsesi sinulle jotain suloista?

Kirjoitamme päivittäin ylös ainakin yhden pienen onnistumisen, jolloin niitä on vuoden päätteeksi ainakin 365 kappaletta. Morning journaling –kokemuksiemme myötä uumoilemme, että tulemme tämän reflektoinnin myötä arvostamaan elämäämme ja sen pieniä, mutta sitäkin merkityksellisempiä mutkia taas vahvemmin.

 

Ennustamme, että näiden lupausten pitäminen tulee olemaan vaivatonta! Kun lupaa itselleen mieluisia ja merkittäviä juttuja, motivaatio pysyy helposti pitkin vuotta!

Mites siellä? Oletteko tehneet jo uuden vuoden lupauksia? Jos olette, niin millaisia? <3

 

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!