yes girlin 4-7-8 nukahtamisvinkki

yes girlin 4-7-8 nukahtamisvinkki

Liian moni meistä kärsii uni- ja nukahtamisongelmista.

Uni tasapainottaa elimistöä ja palauttaa voimia, se on edellytyksenä hyvinvoinnillemme, oppimisellemme sekä tiedon käsittelylle.

Jatkuvan valvomisen sanotaan johtavan aivojen energiaa tuottavien solujen kuolemaan.

UGH! 🤯🤯🤯

Mikäli me yes girlit voimme mitenkään olla osaltamme jakamassa uneen ja sen laatuun ja kestoon liittyviä vinkkejä, niin teemme sen. Joten here we go!

Tänään keskitymme asiaan, josta olemme olleet alkuvuoden erityisen kiinnostuneita: hengitys.

Kriselda, meidän uunituore joogaope, avasi juuri tietoisen ja tiedostamattoman hengityksen eroja sekä jakoi 3 helppoa tapaa meditoida – mukana tietysti hengitykseen liittyviä vinkkejä.

Tämänkertaisen hengitysharjoituksen on todettu auttavan erityisen hyvin kehon ja aivojen rentouttamiseen, joten se sopii erinomaisesti nukahtamisharjoitteeksi. Vaikka olisit kuinka epäileväinen, suosittelemme kokeilemaan.

4-7-8

Aseta kielesi rennosti kitalakeen lähelle etuylähampaiden hammasrajaa. Hengitä voimakkaasti ulos suun kautta, aiheuttaen humisevan ääneen. Sulje suu ja hengitä syvään sisään nenän kautta laskien neljään, pidätä hengitystä laskien seitsemään ja uloshengitä suu avoinna (suhisten!) laskien kahdeksaan. 4 sisään, 7 pidätys, 8 ulos. Toista tämä sarja neljä kertaa. Toista niin monta kierrosta kuin koet tarpeelliseksi.  Jos menet laskuissa sekaisin, palaa rennosti alkuun.

Harjoitteen tärkeimpiä kohtia on hengenpidätys, sillä se auttaa hapettamaan koko kehoasi.

Ulos hengittäessä pyri päästämään samalla irti väsymyksestä, paineista, stressistä ja ahdistuksesta. AH, tämä tuntuu niin vapauttavalta!

Muista että alkuun jokainen hengitysharjoitus voi tuntua epämieluisalta. Älä anna periksi ensimmäisen kerran jälkeen, saatat huomata edistysaskeleita jo kolmannen illan kohdalla. Muista myös Kriseldan vinkki sieraimiimme liittyen, sillä olitpa täysin terve tai pikkuflunssassa, meillä on usein toinen sierain avoimempi kuin toinen, joten kannattaa keskittyä avoimempaan.

Kun olet harjoittanut tätä tekniikkaa noin kuukauden, huomaat kuinka nukahtaminen iltaisin helpottuu. Keho tottuu toistuviin rentoutusharjoituksiin ja kerta kerralta hengityksesi muuttuu rytmikkään rauhalliseksi ja hallituksi, lihakset rentoutuvat ja mieli rauhoittuu.

Kerro meille siis kuukauden päästä vaikka Instagramin puolella, jos koet tämän 4-7-8 jeesanneen sinua nukahtamaan.

Terkuin,

yes girlzZZzz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!