yes girlin 10 käskyä

yes girlin 10 käskyä

 

 

Uusi viikko ja uusi kuukausi (!) on käsillä. Enää muutama hassu päivä, niin yes girl täyttää kokonaisen vuoden! Paljon on tähän vuoteen mahtunut ja niin ihanaa, että olette pysyneet matkassa mukana. Me yes girlit kiitämme täysin sydämin teitä jokaista. <3

 

Koska meilläkin on välillä haastavaa pysyä omissa terveellisissä rutiineissamme, niin päätimme kirjoittaa auki meidän “kymmenen käskyä”. Osa kohdista ei läheskään aina toteudu, mikä on toki täysin inhimillistä. Näihin kuitenkin pyritään ja haluismme tottakai jakaa ne myös teidän kanssa.

 

yes girlin 10 käskyä

 

1 minuutti lankutusta aamuin + illoin

Rakastamme lankutuksen kokonaisvaltaisuutta ja sitä, että niinkin yksinkertaisesta asennosta saa varioitua eri vaikeusasteita. Minuutista on hyvä lähteä.

 

2 litraa vettä päivässä

Emme voi korostaa veden juonnin merkitystä ja 2 litraa on hyvä keskivertomäärä, mitä vettä tulisi juoda päivässä. Olemme kirjoittaneet ehkä tärkeimmästä vedenjuonti-hackistä täällä.

 

3 lasia viiniä viikossa

Ihan vähintään.

 

4 treeniä viikossa

Hikoileminen on yes girlien parasta terapiaa ja olemme ottaneet tavoitteeksi hikoilla ainakin neljänä päivänä viikossa. Jonain päivinä riittää vartin ylämäkitreeni, kun taas jonain päivänä mieli halajaa tenniskentälle.

 

5 minuuttia meditointia päivässä

Zen-mestareiksi emme ole vielä päässeet, mutta se olisi tavoite.

 

 

6 terveellistä aamupalaa viikossa.

yes girlit ❤️ aamupala. Yhtenä aamuna voi herkutella ei-niin-terveellisesti. Bring dem pancakes and waffles, pls!

 

7 kiitosta viikossa

Joka ikinen päivä. Aamuin illoin.

 

8 tuntia unta per yö

Jos jostain emme tingi, niin unesta. Aivot palautuvat ja kehittyvät ainoastaan unen aikana ja aivot ovat meidän tärkein työkalu.

 

9 sivua ennen nukkumaan menoa

yes girlin kirjakerhossa on jatkuvasti jotain luettavaa, eikä joka ilta ole aikaa saati energiaa lukea montaa kappaletta. Pyrimme lukemaan edes vähän ja tuo 9 sivua on hyvä keskiverto.

 

10 000 askelta joka päivä

Ollaan aika saletti, ettei tämä ole meidän keksimä juttu, mutta näin paljon askelia pitäisi kuulemma ottaa päivässä, jotta pitää itsensä kunnossa. yes girl agrees 100%.

 

 

Ihanteellisessa maailmassa käskyt toteutuvat, mutta koska mekin ollaan vaan ihmisiä, niin emme valitettavasti juo joka ikinen päivä 2 litraa vettä. Kuten kaikissa säännöissä ja käskyissä: ne on tehty rikottaviksi.

 

Treenikamppeet: Röhnisch

 

Share:

2 Comments

  1. Nina
    30 syyskuun, 2018 / 9:10 pm

    Ihana kirjoitus, pitää ottaa käyttöön, erityisesti nuo minuutin aamulankutukset 😅

    • 2 lokakuun, 2018 / 8:36 pm

      Kiitos Nina! <3 Mekin yritämme 😀 Ja lankutukset rocks. Vaikka ei ehtisi salille, niin ainakin on tehnyt jotain 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.