yes girlien kokovartalotreeni

yes girlien kokovartalotreeni

Me yes girlit treenaamme mieluiten kehoamme kokonaisvaltaisesti. Kirjoitimme muutamista lemppariryhmäliikuntatunneistamme täällä ja tykkäämme kuinka tunneilla näillä tulee melkein kuin vahingossa annettua kaikkena.

Halusimme salitreeniimme hieman uutta potkua ja inspiraatiota, jonka vuoksi halusimme löytää meille PT:n. Henkilökemiat merkkaavat meille paljon, joten jo pelkästään tämän vuoksi halusimme löytää meille juuri oikeanlaisen tyypin.

 

Löysimmekin heti etsimämme ja paaaljon enemmän. Esportin PT-listoilta löytynyt Minttu Hintikka vakuutti heti ekalla tapaamisella, vaikkei silloin edes treenattu. Otimme alkukartoituksen ja kehonkoostumusmittaukset sekä juttelimme treeni-ideologiastamme kuin myös tavoitteista. Tämän vaiheen merkitys oli meille tosi tärkeä!

 

Minttu peräänkuuluttaa tasapainoa, yksilöllisyyttä sekä rentoa (ja toki tavoitteellista) tekemistä! Ei siis ihmekään että yes girl rakastui tähän mimmiin heti! Mintun mielestä ei ole mitään kiveen kirjotettua mallia jota pitäisi noudattaa, vaan liikkumisen tulisi olla mielekästä ja monipuolista, jotta se motivoi. Amen! Haluamme ehdottomasti vinkata teille etsimään sellainen PT kenen kanssa kemiat kohtaa. Tällöin tavoitteisiin päästään varmasti helpommin!

 

Meidän Esport-yhteistreenit rakennettiin siis meidän toiveiden pohjalta. Alukartoituksen jälkeen teimme toininnallisen kokovartalotreenin kiertoharjoittelulla, sitten pepputreenin ja tämän jälkeen coretreenin. Joka kerta opimme uutta. Liikepankki kasvoi ja salitreeni tuntui taas mieluisalta – pitkästä aikaa! Kuvailimme näitä treenejä Instagram Stories muodossa, ja löydättekin nämä meidän tilin kohokohdista.

 

PT:n tehtävänä on asiakasta kuuntelemalla rakentaa toimiva kokonaisuus, jota noudattamalla asiakas voi päästä lähemmäs omia tavoitteitaan. Vaikka pääasiallinen vastuu on meillä jokaisella itsellämme, niin PT:stä saa vahvaa tukea olipa tavoite minkälainen tahansa.

 

Mintulla on fysioterapeutin koulutus ja hän keskittyy ohjauksessaan muun muassa ryhtiin ja liikkuvuuteen, kehon hallintaan, toiminnallisuuteen ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Jokainen treeni oli hauska mutta tietysti myös rankka. yes girl LIKES!

 

Minttu tsemppasi ja korjasi liikkeitä. Hän myös keksi aina heti uuden liikkeen, mikäli joku ei syystä tai toisesta toiminut jommalle kummalle meistä. Siis juurikin sitä yksilöllistä ja ammattimaitekemistä, jota peräänkuulutamme!

 

Yleensä asiakkaan kanssa rakennetaan yhdessä ohjelmaa viikkotasolla sekä treeniohjelma aina liikkuvuusharjoittelusta, aerobiseen suunnitelmaan ja kuntosaliharjoitteluun.

 

 

Halusimme Esportin sekä Mintun kanssa jakaa teille yhden meidän treeniohjelman kokovartalotreeneistä. Opimme muuten, että silloin kun treenaamme kerralla koko kehon, on kyseessä 1-jakoinen harjoitus.

Tässä siis kokovartalotreeni by Minttu 

Voit harjoitella tällä ohjelmalla 8 viikkoa.

Voit harjoitella tällä ohjelmalla 8 viikkoa.

Voit tehdä ohjelmaa 1-3 kertaa viikossa.

Määrittele yksilöllisesti sinulle sopivan kokoiset painot liikkeisiin.

Tavoitellessa voiman ja lihasmassan kasvatusta, pyri tekemään liikkeet sellaisilla painoilla, että viimeiset toistot ovat raskaita, mutta pystyt suorittamaan ne puhtaasti hyvällä tekniikalla. (60-85% yhden toiston maksimista).

Lihaskuntoharjoittelun tulisi olla progressiivista eli nousujohteista, joten nosta kuormaa ja vastusta kehityksen mukaan.

Ennen jokaista treeniä, muista tehdä liikkuvuusharjoitteita, esim. keppijumppaa, niin että avaat lihasten ja nivelten liikeratoja (näin vältyt vammoilta).

Ennen ensimmäistä varsinaista sarjaa, tee lämmittelysarja pienemmillä painoilla.

 

 

Testatkaa ja kertokaa meille mitä piditte! Hiki pitää tulla, ja alkulämppää ei saa unohtaa koskaan! (paitsi ehkä silloin jos kirmaat ensin kilsan täysiä, jotta et olisi myöhässä PT-treenistä)

 

Jos teillä tulee kysymyksiä niin me ja Minttu vastataan oikein mieluusti!

 

Treenitsemppiä!

Petra ja Kriselda

 

PS. Älkääkä antako näiden kuvien hämätä! 99% kerroista löydät meidät salilta tukka pystyssä hikisinä. Niin kuin pitääkin!

PPS. Kurkkaa vielä Mintun treeniterkut täältä.

 

 

1 Comment

  1. Sari
    8 elokuun, 2018 / 4:59 pm

    Moi, tää treeni on ollu ihan loistava! Toivottavasti pian tulee uusi ohjelma 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!