YES GIRL!

YES GIRL!

 

Ensinnäkin, TERVETULOA yes girlille! Ja yes girl, tervetuloa maailmaan! Nyt se sitten (vihdoin) tapahtui! Oli jo itseasiassa aika, sillä olemme työstäneet tätä toukokuusta 2017. Nyt homma alkaa jo konkretisoitua, kun sivusto on lopulta auki myös muille kuin vain meille. Ihan kuin olisi tullut ulos kaapista.

 

Olemme siis Petra ja Kriselda, ja olemme kirjoitelleet omia blogejamme pari vuotta. Halusimme luoda jotain täysin uutta, mikä poikkeaa blogiskenestä, mutta on kuitenkin sen tukena. yes girl on platform kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, yhteisöllisyydelle ja tasapainoiselle elämälle! Täällä syödään puhtaasti ja treenataan, mutta vastapainoksi muistamme myös pizza- ja löhöilypäivät!

 

Me nautimme aidosti siitä, että saamme jaettua vinkkejämme niin sporttailuun, kauneushömpötyksiin kuin myös syvällisempiin aiheisiin liittyen. Eli jos haluat kuulla vaikkapa talven parhaista ihonhoitonikseistä, tehdä meidän kanssa tehokkaan 10 minuutin treenin tai kertoa omat kikkakolmosesi meille päin, niin olet oikeassa paikassa.

 

Elämässä on kaikki mahdollista kun sitä tarpeeksi haluaa ja on valmis tekemään töitä. Joten eiköhän laiteta hihat heilumaan (ja välillä rentouduta kylvyssä). yes girl!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.