yes girl x ego: Puolukkainen Kauneusrituaali

yes girl x ego: Puolukkainen Kauneusrituaali
Kaupallinen yhteistyö: ego by YA

Yes girl rakastaa rituaaleja!

Arki rullaa huomattavasti paremmin kun päivää siivittää muutamat tutut ja turvalliset rutiinit. Emme varmastikaan ole ainoita, jotka koemme, että silloin kun kiire puskee päälle, toimii aivot paljon paremmin kun niihin on ohjelmoitu valmiita ja toimivia tapoja.

Talvisin iho kaipaa ehdottomasti extrahuomiota, kuiva talvi-iho hilseilee ja tuntuu inhottavalta.

Meidän kylppärikaappiemme luottokaveri on Yliopiston Apteekin oman ekosertifioidun ihonhoitosarjan YA by Naturaen puolukkainen päivävoide. Muistatteko kun Kriselda mainitsi jo täällä tästä yhteisestä lempparistamme?

 

 

Rasva levittyy super helposti ja ihosta jää tosi elinvoimaisen tuntuinen. Tällainen luonnollinen face lift tekee talvella niin hyvää! Voiteen yksi salaisuus piilee metsiemme puolukoissa. Puolukansiemenöljy auttaa ihoamme pysymään kimmoisana. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy pitävät ihon kosteutettuna.

YA Naturaen tuotteiden hinta-laatusuhde on heittämällä markkinoiden paras ja niiden luonnollisuus on iso valttikortti. Kuin myös se, että tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu Suomessa ❤️

 

 

Kauneus ja etenkin ihon hyvinvointi kulkee AINA käsi kädessä sen kanssa mitä syömme. Siispä tuota puolukkaa kannattaa ehdottomasti lisätä myös lautaselle, se on aivan liian aliarvostettu marja.

Meidän puolukkapuuroon tulee niin pakastepuolukoita kuin pakastekuivattuja puolukoita. C-vitskua kehiin kiitos!

Pakastekuivatut marjat sisältävät kaikki tuoreen marjan ravintoaineet ja ne tuovat kivasti rousketta ja hammastuntumaa kokonaisuuteen! Marjojen lisäksi puuron salaisuus piilee kinuskissa. Jep, luitte oikein: kinuskia puuroon vaikka joka päivä! Maapähkinävoista (tai mantelivoista), hunajasta ja lorauksesta kauramaitoa syntyy mitä ihanin kastike. Tätä teidän on pakko testata!

yes girl kinuskinen puolukkapuuro

annos 2lle

♡ 2 dl kaurahiutaleita
♡ 5 dl kauramaitoa tai vettä
♡ 1dl pakastepuolukoita
♡ kourallinen pakastekuivattuja puolukoita
♡ ripaus suolaa
♡ kinuski: 0,5dl maapähkinävoita, 0,5dl hunajaa, 0,25dl kauramaitoa, ripaus suolaa

➸ Mittaa kattilaan kaurahiutaleet, kauramaitoa, suola sekä pakastepuolukat ja keitä puuro lieden keskilämmöllä. Tee samalla toisessa kattilassa kinuski sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin kattilassa kunnes koostumus on halutunlainen. Annostele puuro lautasille, päällystä pakastekuivatuilla marjoilla ja kinuskilla. NAUTI!

 

Nyt kannattaa laittaa niin kylppärin kuin keittiön kaapit sellaiseen kondikseen, että omien rituaalien seuraamisesta tulee helppoa. Iho, keho ja mieli kiittävät!

Petra ja Kriselda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *