yes girl WORKSHOP

yes girl WORKSHOP [youtube https://www.youtube.com/watch?v=M7l2vsNkQ_U]

Suunnitellessamme yes girliä puolitoista vuotta sitten, kirjoitimme yhdeksi isoksi tavoitteeksi workshopien järjestämisen. Haluamme tuoda kaikkia yes girleitä yhteen oikeassa elämässä ja viime joulukuussa järkkäsimme ensimmäisen workshop-päivän yhdessä Adaman kanssa!

Kiitos Radisson Blu Seasiden, saimme päiväksi käyttöömme upean kattoloungen (jonne voisimme muuten muuttaa HETI).

Aamuaurinko paistoi isoista ikkunoista ja auringonsäteiden siivittämänä aloitimme aamun Kriseldan joogatunnilla. Ennen tuntia kirjoitimme lapuille yhden toiveen tai asian, jonka puolesta manifestoimme. Tarkoituksena oli myös päästää irti vanhasta ja valmistautua uuteen vuoteen toiveen kanssa.

Kaikki saivat myös joogatunnilla omat meditaatioöljyt Embrosélta. Kuten ehkä tiedätte, olemme hullaantuneita aromaterapiaan ja mikäs sen parempi muistutus itselle läsnäolosta pitkin päivää kuin hipaisu meditaatioöljyä?

Hikisen tunnin jälkeen oli mahdollisuus käydä saunassa, josta näkymät etelä-Helsinkiin ja merelle. Ehkäpä parhaimpia saunoja ja näkymiä, jos meiltä kysytään!

Freesauksen jälkeen Petra jatkoi hyvinvointiluennolla, joka oli kaikkea muuta kuin paasausta vihersmoothieista. yes girlien hyvinvointifilosofia on pitää kiinni tasapainosta ja sen sijaan, että joitain asioita muutetaan, pyrimme lisäämään sellaisia juttuja, joista tulee hyvä olo. Oli se sitten lounasviini tai pari palaa suklaata iltapäiväkahvin kanssa. Petra puhui siitä, ettei kiellä itseltään mitään, vaan opettelee kuuntelemaan itseään.

Luennon jälkeen suuntasimme alakertaan, Seasiden Gimis-ravintolaan, jossa meitä odotti Brain Food -lounas. Onneksemme kyseinen lounas mukailee tätä samaa yes girlin filosofiaa ja pyrkii panostamaan yksilölliseen hyvinvointiin.

Uudessa ruokakonseptissa huomioidaan monipuolisesti jokaisen yksilön tarpeet, vireystason ylläpito, satokauden tuotteet ja ympäristönäkökulmat. #yesgirlAPPROVED!

Lounaan jälkeen suuntasimme takaisin kattoloungeen, jossa meitä odotti lounaskahvit- ja teet, sekä ne suklaapalat. Winning!

Adama valmisteli workshopin viimeiselle puoliskolle Dream Catchers -luennon, jossa valmistauduttiin konkreettisesti tähän vuoteen.

Kaikki saivat Dream Catchers -tehtäväkirjan, jossa pohdittiin ja kirjoitettiin ylös tulevan vuoden unelmia ja tavoitteita. Meidän Suomen oma Oprah puhui myös paljon itsensä motivoimisesta ja antoi työkaluja, joita jokainen voi hyödyntää niin työelämässä kuin tavallisessa arjessa.

Parasta oli tavata yes girleitä in real life ja se, että höpöttelyt venyivät pari tuntia yli suunnitellun. Iso kiitos siis vielä kaikille ensimmäisen workshopin osallistujille. Teitte päivästämme täydellisen! <3

Seuraava workshop on suunnitteilla jo lähitulevaan. Stay tuned!

Share:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!