yes girl WORKSHOP: Intuitiokortteja, mindfulnessia ja aikomusten asettamista

yes girl WORKSHOP: Intuitiokortteja, mindfulnessia ja aikomusten asettamista

 

Woop woop! Vietettiin jälleen mahtava workshop-päivä teidän ihanien kanssa. 

 

Päivä alkoi minun joogatunnilla, jossa nostettiin intuitiokortit ja tehtiin päivän ensimmäinen kirjoitustehtävä.

 

Heti alkuun joogaopettajaa herkitstytti oma intuitokorttinsa, jossa luki “Anteeksiannon vapautus”. Helposti sitä voisi ajatella, että pitäisi antaa anteeksi jollekin ihmiselle, joka on toiminut väärin meitä kohtaan. Samanaikaisesti mietin, ettei tällä hetkellä ole sellaista ihmissuhdetta, joka tarvitsisi anteeksiantoa. Salamana se kuitenkin iski ja anteeksiannon kortti oli osoitettu itselleni.

Olen äärimmäisen itsekriittinen ja mietin, että koska olen viimeksi antanut itselleni anteeksi? Aina välillä on hyvä muistaa Nanna Mikkoselta oppimani mantran:

Annan anteeksi sinulle, (oma nimi), ettet ole sellainen kuin toivoisin sinun olevan.

Myrkytämme mieltämme negatiivisilla ajatuksilla päivittäin ja ensimmäinen askel parempaan suuntaan on antaa itselleen anteeksi.

Miten vapauttavaa onkaan myöntää itselleen se, ettei kohtele itseään samalla tavalla kuin kohtelee muita.

 

 

Joogaopettajakoulutuksistani olen oppinut jakamisen voiman ja kun jaoin tämän haavoittuvaisuuden, niin muutkin uskalsivat jakaa omia ajatuksiaan nostamistaan intuitokorteista ja kirjoitustehtävästä. Olemme niin kiitollisia, että yes girlin workshopeissa on aina turvallinen fiilis omien ajatusten ja kokemusten jakamiselle. 🙏🏼

Joogaharjoitus jatkui pranayama-hengitysharjoituksilla ja pienellä flow-sarjalla. Rakastuin ensimmäisessä opettajakoulutuksessa hengittämiseen ja eri hengitysharjoituksiin. Se on elementti, jota varmasti tullaan näkemään myös tulevaisuudessa yes girlin workshopeissa. On ihan älytöntä, että jokainen ihminen tässä maailmassa tarvitsee happea ja se on meille mieletön voimavara, jota emme kuitenkaan osaa kunnolla hyödyntää.

 

 

Joogatunnin jälkeen päästiin herkuttelemaan Foodinin terveellisillä välipaloilla. yes girl LOVES kookosvesi joogan jälkeen, lisäksi kollageenipatukat, suklaamulperit ja -banaanit on ihan parhaita snacksejä meidän arjessa!

Paikalle tuli myös meidän uusi tuttavuus, Lotta, Palms & Berries -yrityksestä. Hän toi kaikille osallistujille ihanat açaí bowlit granolalla ja marjoilla. Parhaisiin açaí-kulhohin olemme törmänneet Losissa ja Nykissä, ja nyt myös Suomessa (kiitos Lotan).

Palmsin açaímarjat tulevat Parán osavaltiosta, Brasiliasta, jossa açaípalmuja kasvatetaan hakkuut kärsineellä sademetsäalueella herättämään uudelleen henkiin tuhoutunutta metsää. Palms kompensoi myös hiilidioksidipäästöt ostamalla metsäkrediittejä.

Açaít kerätään ja niiden käsittely tapahtuu samana päivänä, jolloin marja säilyttää kaikki tärkeät ravinteet ja ihanan makunsa! Niin huikeeta, että saadaan myös täällä koto-Suomessa pala troppikkia – se, jos mikä piristää harmaita päiviä!

 

 

Ohjelma jatkui Adaman mindfulness-luennolla, joka on minun ja Petran suosikki! Oli se myös osallistujien mieleen, sillä luento venyi super mielenkiintoiseksi keskusteluksi.

Tämä aihe on varmasti myös tulevaisuudessa osa meidän yes girlien workshopia.

Mindfulness, eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo, on asia, mikä auttaa meitä nimenomaan olemaan enemmän läsnä elämässä. Se myös lisää hurjasti onnellisuutta ja tyytyväisyyttä. Se on myös sisäänrakennettu meihin, aivan kuten hengittäminen, eikä sitä tarvitse lähteä etsimään kaukaa.

Adama korostaa opeissaan, että tietoisen läsnäolon lisäksi mindfulness on hyväksymistä. Hyväksytään myös ne negatiivisemmat jutut ja opitaan elämään niiden kanssa.

 

 

Aasinsiltana päästiin lopuksi Petran positiivisen psykologian luentoon, jossa hän kertoi vähän, mistä koko tieteenalasta on oikein kyse. Positiivinen psyka on yhtälailla hyväksymistä – sitä, että eletään myös huonompien juttujen kanssa, eikä tarkastella maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi.

Petran tehtävät keskittyivät aikomusten asettamiseen ja tulevaisuuden manifestoimiseen, ja workshoppin osallistuneet pääsivät asettamaan tulevalle vuodelle intentioita.

Parhaita paloja Petran hyvinvointiluennoista on se, että mikäli halutaan muuttaa jotain asioita elämässä, pitäisi aloittaa siitä, että mieluummin lisää elämään niitä hyviä juttuja vähitellen.

Mikäli haluat oppia syömään terveellisemmin, voit aloittaa lisäämällä yhden vihersmoothien ruokavalioon. Sen sijaan, että poistat sieltä niitä epäterveellisempiä juttuja. yes girl LOVES tasapaino!

 

 

Kiitos Bloom Wellbeing, että saatiin tulla koko workshop-köörin viettämään ihanaa lauantaita joogastudiollenne! Kaiken kaikkiaan ihanan inspiroiva ja lämminhenkinen lauantai!

 

Te ootte best! yes girlit kiittää!

2 Comments

 1. Emmi
  10 helmikuun, 2020 / 11:18 pm

  Mistä teidän ihanat joogavaatteet on 😍 Näyttää niiiin mukavilta!

  • Kriselda Mustonen
   Kirjoittaja
   11 helmikuun, 2020 / 11:22 am

   Heips! Mun toppi ja Adaman koko setti Röhnischiltä. ❤️ Mun ja Petran housut taas on Lululemonin. Petran paita on Everlanestä. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.