yes girl WINTER DETOX

yes girl WINTER DETOX

 

Noniiiin! Tässä se nyt vihdoin ja viimein on: yes girl WINTER DETOX -opus. Halusimme luoda tämän viiden päivän puhdistusohjelman, joka sisältää kevyempiä ja kaunistavia reseptejä. Tämä detox ei ole mikään pikadieetti, vaan nimenomaan puhdistava kuuri, joka antaa sysäyksen pitämään kiinni terveellisistä valinnoista. Mikäs sen parempi aika aloittaa, kuin näin alkuvuodesta?

 

 

Jo ennen yes girlin perustamista unelmoimme tämän talvisen puhdistuskuurin luomisesta. Syksyn mittaan yes girlin keittiössä porisi yksi jos toinen detox-keitto. Valitsimme kirjaan kolme lämmittävää ja lohduttavaa keittoreseptiä – haluamme pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisena, jotta puhdistukuurin aloittamiselle olisi mahdollisimman matala kynnys. Sillä kukapa ei nauttisi kevyemmästä ja puhtaasta tunteesta?

E-kirja sisältää myös tuttutja klassikoita Petran kehittelemästä Heartbeats Detoxista, jotka piti saada uusintakierrokselle mukaan! Reseptien lisäksi olemme kirjoittaneet vähän yes girlin detox-filosofiasta ja vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon puhdistuskuurin aikana. Jaamme siis sivuilla käytännön vinkkejä aina valmisteluista kauneudenhoitoon.

 

 

 

 

Saat ilmaisen PDF-kirjasen klikkaamalla kuvaa tai tästä linkistä. Kannattaa tallentaa se tietokoneellesi tai puhelimeesi, jotta se säilyy mukana koko detoxin ajan.

⬇️⬇️⬇️ yes girl WINTER DETOX ⬇️⬇️⬇️

 

Olisimme mitä kiitollisimpia, jos voit jättää meille palautetta kirjasta! Miten meni, mikä oli parasta, mikä ei niin siistiä? Kaikki risut & ruusut ovat siis tervetulleita tähän suuntaan.

 

Mikäli jaat detox-seikkailujasi sosiaalisessa mediassa, niin muista tägätä meidät mukaan:

Instagram: @yesgirlofficial ja #yesgirlWINTERDETOX

Facebook: @yesgirlofficial

Facebookista löytyy myös suljettu ryhmä (vain naisille), jossa voidaan jakaa yhdessä detoxin ilot ja surut: yes girl INSIDER

 

 

Puhtaampaa vuotta toivotellen,

Kriselda & Petra

 

Astiat: Leena Kouhia/Raaka Rå

Lasipurkki: Clas Ohlson

Share:

3 Comments

 1. 12 maaliskuun, 2018 / 7:38 pm

  Kiitos upeasta detoxista yes girlit! 😍🙌 P.S. Omenat taitaa uupua ostoslistasta!

 2. Eila Vienola
  14 tammikuun, 2019 / 3:57 pm

  Haluan saada ohjeet talvi detoksiin.

  Terveisin.
  Eila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!