yes girl: UNFASTEN YOURSELF

yes girl: UNFASTEN YOURSELF

(Kaupallinen yhteistyö: sloggi)

 

Ehkä huomasitte jo Instagramin puolella että olemme päässeet mukavuusalueellemme! Eikä minkä tahansa, vaan Sloggin Zero Feel -malliston mukavuuden alueelle.

 

Sloggi on lanseerannut ensimmäistä kertaa koskaan kansainvälisen Unfasten Yourself -kampanjan, joka tukee Zero Feel -malliston ajatusmaailmaa; unfasten yourself from every bra you’ve ever known. Samalla kampanjassa on kaksoismerkitys, joka kannustaa naisia ympäri maailmaa vapauttamaan itsensä rajoitteista.

Saimme vapaat kädet suunnitella omanlaisen art piecen, oli se sitten video, kuva tai runo. Video tuntui meille luontevimmalta, sillä halusimme tuoda esille päämäärätietoista naiseutta, sekä sitä, ettei naiseus ole kiinni pitsistä ja push upeista.

 

 

Voimme lyödä vetoa, että meitä naisia yhdistää sama mielipide alusvaatteista: mikään ei ole epämukavampaa kuin alusvaatteet, jotka puristavat ja jättävät ihoon jäljet. Puhumattakaan sellaisista, jotka näkyvät vaatteista läpi.

Miten kiitollisia ollaankaan siitä, että saadaan elää tätä vuosisataa. Hello female revolution ja goodbye korsetit!

 

Mukavuus on kaiken A ja O, ja kaikki lähtee alusvaatteista. Rakastamme urheilutoppien vaivattomuutta, mutta totesimme Zero Feel -rintsikoiden olevan vielä next levelNimensä mukaisesti malliston alusvaatteet eivät tunnu miltään, mutta ovat silti siinä kuin toinen iho. Tukevat ja hoitavat tehtävänsä vaivihkaa, eivätkä tee itsestään numeroa.

 

Käsi ylös, kuinka moni ottaa rintsikat pois ensimmäisenä, kun tulee kotiin? Täällä kaksi yes girliä guilty as charge. 360 asteen jousto tekee rintsikasta huolettoman tuntuisen, eikä ensimmäisenä kotiin tullessa tule mieleenkään, että rintsikat pitäisi ottaa pois.

Lisäksi ainutlaatuinen pistesidos kuppien ympärillä tarjoaa lisätukea ja kohotusta. Mallistosta löytyy käytännöllisten basic sävyjen lisäksi herkullisia värejä aina punaisesta Pink Grapefruit Jamistä turkoosiin Lagunaan.

 

Haluamme haastaa sinut mukaan Unfasten Yourself -vallankumoukseen! Vapauta itsesi puristavista ja epämukavista alusvaatteista. Nimittäin mikään ei ole seksikkäämpää kuin itsevarma nainen, joka on sinut omassa ihossaan – ja toisessa ihossaan.

 

 

Kuvat: Janita Autio

Video: Shoot Hayley

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!