yes girl TALKS: Talvi-ihon hoitoa ja vinkit flunssan hoitoon

yes girl TALKS: Talvi-ihon hoitoa ja vinkit flunssan hoitoon

Kaupallinen yhteistyö: VIDA

 

Ollaan tänä syksynä saatu tehdä yhteistyötä kotimaisen Vidan kanssa. Tässä sarjan viimeisessä osassa päästää meille mieluisaan aiheeseen, eli ihonhoitoon ja vastustuskyvyn ylläpitoon.

Mitä yhteistä on ihonhoidolla ja vastustuskyvyllä? Sinkki.

 

Olemme puhuneet ja kirjoittaneet mm. stressistä, palautumisesta, vireydestä ja lisäksi meillä on ollut podcastin vieraana huikea asiantuntija Timo Kosonen, jonka kanssa keskustelimme ravintoaineiden imeytyvyydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista (Timosta on kuoriutunut kunnon yes boy, josta olemme valtavan ylpeitä!). Kannattaa siis laittaa edelliset postaukset lukuun ja jaksot kuunteluun, mikäli terveys kiinnostaa.

 

Sinkki on elimistölle välttämätön mineraali, jota tulisi saada päivittäin, sillä se ei varastoidu meidän kehoon.

Sitä saa viljoista, lihasta ja maitotuotteista. Matalasinkkiarvo taas voi johtaa erilaisiin oireisiin kuten kasvu- ja kehityshäiriöihin sekä ruokahaluttomuuteen.

Erikoisruokavaliot voi ajaa matalaan sinkkiarvoon ja erityisesti vegaanien kannattaa kiinnittää huomiota tähän.

 

Sinkillä on myös vaikutusta meidän ulkoiseen hyvinvointiin, nimittäin se vaikuttaa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Eli sinkki yhdistettynä biotiiniin, niin hello hello johan alkaa kynnet ja hiukset kasvamaan. Ottakaa siis Vida Kuulaksen B-vitamiini tai monivitamiini käyttöön sinkin kanssa.

 

 

Ulkoisen hyvinvoinnin lisäksi se vaikuttaa meidän haavojen paranemiseen. Sinkki on kunnon solujen soturi ja suojaa niitä hapetusstressiä vastaan.

Se siis ylläpitää meidän vastustuskykyä, lisäksi parantaa meidän haju- ja makuaistia.

 

Kuten muutkin Vida Kuulaksen ravintolisät, Sinkki 3 on pitkävaikutteisessa vatsahappoa kestävässä kasviskapselissa, jolloin sen vaikutusaika pitenee mahdollistaen tehokkaan imeytyvyyden ja hyödynnettävyyden.

Myös pakkaus on Sulapacin käsialaa. Kaunis musta biohajoava purkki, kultaisella etiketillä.

Pro-tip: Pidä ravintolisiä esillä, niin muistat myös ottaa niitä (Näitä pitää ihan mielellään esillä, kun ovat nättejä!).

 

Sinkki 3 sisältää nimensä mukaisesti kolme tehokasta sinkkiyhdistettä: sinkkipikolinaattia, sinkkibisglysinaatista ja sinkkimalaatista. Lisäksi tuote on kuparitasapainotettu. Se tarkoittaa sitä, kun kupari ja sinkki on toisilleen niin sanottuja antagonisteja, eli ne voivat häiritä toistensa hyödynnettävyyttä biokemiallisissa reaktioissa, niin tässä lisaravinteessa niiden suhde on tasapainotettu.

Näiden lisäksi kapselit sisältävät C- ja B6-vitamiinia tehostamaan sinkin hyväksikäytettävyyttä.

 

 

Sinkki on myös siitä must-have, että se hoitaa flunssan oireita. Tutkimuksissa on havaittu, että sinkki lyhentää flunssan kestoa jopa yli 30%:lla.

Tupla-annos sinkkiä on toimiva, mutta vain lyhytkestoisesti, sillä liiallisesta sinkistä voi tulla ripuli.

 

Uusimmassa podcast-jaksossa jaamme talvi-ihon hoitorutiinit, sekä vinkit flunssan selättämiselle. Kuuntele meidän uusin podcast-jakso täältä: 


yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia lisäksi SpotifyniTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!