yes girl TALKS: Syntymäpäiviä ja Adaman synnytystarina

yes girl TALKS: Syntymäpäiviä ja Adaman synnytystarina

 

🎉🎉🎉

Hurray hurray hurray! Eläköön eläköön eläköön!

Tänään vietetään Kriseldan 30-vuotissynttäreitä, ja koska alkuperäinen yes girl -kaksikko on syntynyt samana päivänä (tietty!), niin samalla myös Petran 34:sia.

Päivän podcast-jaksossa jutellaan synttäritunnelmista- , suunnitelmista, parhaista synttärimuistoista ja mahdollisesta ikäkriiseilystä.

Ja aiheeseen sopien halusimme pureutua kunnolla Adaman synnytystarinaan. Kuinka Adama pärjäsi ilman miehensä Mikon tukea synnytyssalissa ja minkälainen kokemus synnytys korona-aikana kaiken kaikkiaan oli? Adama jakaa parhaat vinkkinsä synnytykseen liittyen omien kokemuksiensa perusteella.

Ihana jos kuuntelette, ja hei antakaa taas palautetta ja muistakaa täggäillä meitä Instagramissa stooreihinne. Meistä on aina niin liikkis nähdä kun kuuntelette meidän pikkupodia!

 

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia lisäksi SpotifyniTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!