yes girl TALKS: meidän urapolut ja vinkkejä työnhakuun

yes girl TALKS: meidän urapolut ja vinkkejä työnhakuun

 

Tänään podcastissä luvassa paljon toivottu uraan liittyvä jakso! Maailmassa eletään tällä hetkellä hieman erikoisia aikoja ja moni on joko menettänyt työpaikkansa tai saanut uusia työmahdollisuuksia. Oli tilanteesi mikä tahansa – me yes girlit uskotaan vahvasti siihen, että jokainen kriisi on myös mahdollisuus <3

 

Tässä jaksossa jaetaan meidän urapolut ja kerrotaan miten ollaan päädytty tähän pisteeseen, jossa ollaan tänä päivänä. Millaisia epäonnistumisia meillä on ollut? Mikä oli meidän ensimmäinen unelmaduuni ja mitkä on nyt meidän työn parhaat puolet? Entä mikä on auttanut meitä työnhaussa ja unelmien toteuttamisessa?

 

Klikkaa alhaalta podcastin kuunteluun ja muistakaa täggäillä meitä Instagramissa stooreihinne. Meistä on aina niiin kiva nähdä teidän kommentteja ja tietysti vastaanotetaan mieluusti myös palautetta! 😗

 

Jaksossa mainitut materiaalit:

Barack Obaman suosikkikirjat vuodelta 2019 

 

 

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia lisäksi SpotifyniTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta.

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!