yes girl TALKS ft. Timo Kosonen: Ravintoaineiden imeytyvyydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

yes girl TALKS ft. Timo Kosonen: Ravintoaineiden imeytyvyydestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

 

Kaupallinen yhteistyö: VIDA

 

Syksyn aikana me yes girlit ollaan päästy jakamaan äärimmäisen mielenkiintoista tietoa ja omia kokemuksiamme kotimaisen Vidan ravintolisiin liittyen (ashwagandhasta voit lukea täältä, ja B-vitamiinista täältä) ja lisää on tulossa:

Saimme nimittäin ilon ja kunnian haastattella meidän uusinta idolia, ihan mieletöntä tietopankkia ja alansa edelläkävijää Timo Kososta. Laitettiin uusimmassa podijaksossa Timo kunnon piinapenkkiin ja kyseltiin kaikki meidän mieltä askarruttavat asiat ravintolisistä ja eritoten Vida Kuulaan Monivitamiinista. Nyt jos koskaan kandee ottaa paperia nenän eteen ja kynä käteen jaksoa kuunnellessa. 

yes boy tittelin saanut Timo on fytonomi, ravitsemus- ja liikuntaravitsemuksen luennoitsija ja opettaja. Kuten mainittu tietämystä löytyy ja tulette huomaamaan sen heti jaksosta. Tykkäämme kovasti Timon kyvystä selittää asioiden syvempi merkitys, kuitenkin meille ummikoillekin sopivalla tavalla. Kun sekä meillä haastattelijoina että Timolla ammattilaisena on sama ja yhteinen tavoite eli kokonaisvaltainen hyvinvointi, oli yhteinen kieli helppo löytää.

Haastamme jaksossa Timoa jakamaan kaikki salaisimmatkin vinkkinsä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja eritoten ravintolisiin liittyen. Mihin kannattaa panostaa ja miksi? Mikä uudessa Vidan Monivitamiini Panmolissa on uudenlaista ja ainutlaatuista? Miksi se imeytyy kehoihimme niin hyvin? Mitä Panmol tarkoittaa?

 

 

Opimme ainakin että Vida Panmol Monivitamiinin ansiosta edistämme niin energia-aineenvaihduntaamme kuin hermostomme toimintaa ja autamme näin vähentämään väsymyksen merkkejä. Kenellä meistä ei olisi näitä keskellä synkintä marraskuuta? Tärkeä D-vitamiini edesauttaa immuunijärjestelmääsi toimimaan normaalisti ja fun fact jos kärsit kuivista limakalvoista: A-vitsku jeesaa tässä.

Vidan Monivitamiini Panmolissa on 13 vitamiinia, luonnollisessa biologisesti aktiivisessa muodossa: B1-vitamiinia, B2-vitamiinia, B3-vitamiinia, B5-vitamiinia, B6-vitamiinia, B12-vitamiinia, biotiinia, folaatttia, A-vitamiinia, C-vitamiinia, E-vitamiinia, K1-vitamiinia ja D3 –vitamiinia.

Me yes girlit olemme erityisen kiitollisia siitä, että Vida kehitti ja valmisti (molemmat nämä osuudet tapahtuu muuten Suomessa!) tämän uudenlaisen monivitamiinivalmisteen.

Kaikki tuotteen vitamiinit koostuvat täysin kasvien ja sienten tuottamista vitamiineista. Tästä syystä tuote imeytyy ja toimii kehossa yhtä tehokkaasti kuin ravinnosta saatavat vitskut. Koska tuotteessa olevat vitamiinit ovat orgaanisia, ei kehon tarvitse muuntaa niitä synteettisien vitamiinien tavoin. Tästäkin mielenkiintoisesta seikasta kuulet tosiaan jaksossa lisää!

Lopuksi pakko antaa iso #yesgirlAPPROVES leimasin tuotteelle myös siksi, että se on 100-prosenttisesti täyteaineeton ja upea Sulapacin pakkaus on 100-prosenttisesti biohajoava.

 

Mielenkiintoisen haastattelujakson pariin pääset täältä:

 

 

 

Kiitokset vielä kerran Timolle haastattelusta!

 

Kuvat: Sara-Annika Aremo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!