yes girl TALKS: ft. Rosa Nenonen – Merkityksellisen työn kaava

yes girl TALKS: ft. Rosa Nenonen – Merkityksellisen työn kaava

Voihan yes girlit ja yes boys!

Me saimme kunnian haastatella podiimme erästä isoa inspiraattoriamme, positiivisen psykologian kouluttajaa Rosa Nenosta.

Toivomme aina pystyvämme viihdyttämisen lisäksi tuomaan podcasteissa esille tärkeitä teemoja, ja että oppiessamme itse uutta, saattaisitte tekin napata korvanne taakse jotain joka resonoi juuri teitä. Jos jokin niin tämä jakso tekee toivottavasti juuri sitä!

Juttelemme Rosan kanssa alkuun onnellisuudesta. Mitä on hedonistinen onnellisuus, entä eudaimoninen, ja mitkä ovat näiden erot? Pääteema ”Merkityksellisen työn kaava” tulee Rosan upouudesta samaa nimeä kantavasta kirjastaan. Syvennymme siihen miten merkityksellisyyttä voi löytää elämäänsä, ja käymme läpi Rosan 6 askelta, jotka auttavat meitä merkityksellisyyden pariin.

 

 

Rosan kirjan löydätte täältä, Rosan Instagramin täältä ja hänen Pilots-nimisen hyvän elämän akatemian täältä. Kiitokset vielä Rosalle niistä sanoista ja avuista, joilla hän on johdattanut kaikkia meitä kolmea elämissämme eteenpäin ja opastanut positiivisen psykologian pariin.

 

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia lisäksi SpotifyniTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!