yes girl SUNDAYS

yes girl SUNDAYS

 

 

Me yes girlit olemme sellaisia tyttöjä, jotka pyhittävät sunnuntait 110% chillaamiselle. Se on viikon ainoa päivä, jolloin emme halua aikatauluttaa elämäämme. Sunnuntait ovat myös parisuhteelle tärkeää aikaa, sillä pitkät päivät eivät suo sitä laadukkainta yhteistä aikaa arjessa.

Muutaman sunnuntairutiini on vuosien varrella muodostunut helpottaakseen tulevaa viikkoa. Toivottavasti nämä vinkit inspiroivat ja mikäli sinulla on omia sunnuntai must -juttuja, niin kommenttiboksi on auki. ♡

 

 

1. Hidasta heti aamusta

Tiedättekö mikä on luksusta? Kun katsoo kelloa ja tietää ettei ole kiire mihinkään, vaan voi torkuttaa jopa pari tuntia. Nimittäin viikolla kertynyt univelka nukutaan pois sunnuntaisin.

 

2. Meikitön päivä

Emme arkisin meikkaa paljoa, mutta pyrimme pitämään vähintään kerran viikossa täysin meikittömän päivän. Sunnuntait ovat täydellisiä tähän. Iho tarvitsee yhtä lailla palautumista kuin mieli ja kroppa.

 

3. Laita pesukone pyörimään

Tämä helpottaa huomattavasti vaatteiden valitsemista viikolla, kun se oma lempivaate on puhtaana (eikä sitä tarvitse noukkia hädässä likapyykistä, kun sen välttämättä haluaisi laittaa päälleen). Your future self will thank you!

 

4. Tilaa päivän safkat

Meidän huusholleissa pyritään maksimoimaan chillaamiseen vietetty aika, mikä tarkoittaa sitä, että kaupassa ei tarvitsisi käydä, jolloin aikaa ei mene ruuan laittamiseen, eikä varsinkaan tiskien siivoamiseen. Wolt on sunnuntaipäivien pelastus tai sitten saatamme tehdä retken naapurikorttelin ravintolaan. Plussaa pikku liikunnasta ja raittiista ilmasta!

 

5. Treenikamat valmiiksi

Tämä on listan tylsin, mutta ehdottomasti tasapainottavin, kun on koko päivän laiskotellut. Ja vaikka et ehtisi maanantaina jumppaamaan, niin treenikassi eteisessä painostaa jo viimeistään tiistaina (tai keskiviikkona) hikoilemaan!

 

Viikonloppuna tuli tavattua ystäviä Cheekin päätöskeikalla ja aivan liian moni puhuu burn outeista. Sen voi helposti välttää, kun muistaa LEVÄTÄ. Ihminen tarvitsee palautumista eli kunnon laiskottelua hektisten viikkojen väliin. On äärimmäisen tärkeää osata olla tekemättä mitään!

 

yes girlit kuittaa. Ihanaa sunnuntaita tyypit! ♡

 

P.S. Seuraattehan jo Spotifyn puolella meidän sunnuntain soittolistaa?

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!