yes girl PODCAST: Kasvun mielenlaadun vahvistaminen

yes girl PODCAST: Kasvun mielenlaadun vahvistaminen

Tämän viikon jaksossa keskustellaan mielenlaadun vahvistamisesta ja rajoittavista uskomuksista. Positiivinen mielenlaatu ja asenne vaikuttaa yllättävän paljon meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; se lisää muun muassa meidän onnellisuutta ja auttaa meitä tekemään parempia valintoja elämässä.

Uusimassa podcast jaksossa me yes girlit pohdimme sitä, millainen on kasvun mielenlaadun omaava henkilö? Onko ok olla myös negatiivinen ja mikä on v*tutus päiväkirja? Entä millaisia rajoittavia uskomuksia meillä on? 

Kuuntele uusin jakso alta ja nappaa meidän vinkit kasvun mielenlaadun vahvistamiseen!

 

Jaksossa mainitut kirjat: 

  1. Ihmisyyden rajalla – Viktor Frankl 
  2. Daily Stoic Journal – Ryan Holiday
  3. Läsnäolon voima – Eckhart Tolle 

 

Kurkkaa myös yes girl Instagram stoorista meidän mindset challenge ja testaa omaatko sinä kasvun vai muuttumattomuuden mielenlaadun? 

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia Acastin lisäksi Spotifyn, iTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. Jätähän meille myös arviosi, jos kaipaat kehitettävää tai jokin jakso miellytti erityisen paljon. 🙂 

 

yes girlit kiittää ja kuittaa!💘

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!