yes girl PODCAST feat. Netta & Paulina: Positiivisesta psykologiasta ja merkityksellisyydestä

yes girl PODCAST feat. Netta & Paulina: Positiivisesta psykologiasta ja merkityksellisyydestä

 

Tämän viikon podcast-vieraina ovat yes girlien positiivisen psykologian opettajat, Netta Lehtonen ja Paulina Piippo, Joyllasta. Jaksossa keskustellaan merkityksellisyydestä ja tarkoituksesta. Mitä eroja niissä on ja miten niitä voi löytää omaan elämään? Miten löytää omasta työstään merkitystä, vaikka ei olisikaan kutsumusammatissa?

 

 

Puhumme jaksossa muun muassa tästä kukoistuksen kehyksestä, joka on hyvä ottaa tavaksi ”täyttää” esimerkiksi kerran tai kaksi vuodessa. PPP-koulutuksenkin sisältö pohjautuu tähän Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen kehykseen. yes girl LOVES!

 

 

 

 

Joyllan kursseihin ja muutenkin inspiroivaan sisältöön voitte tutustua täällä. Voimme sydämiemme pohjasta suositella koulutusta – nyt jos koskaan kannattaa aloittaa etäopinnot. Seuraava PPP eli Positive Psychology Practitioner -koulutus alkaa 1.4.

 

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia Acastin lisäksi Spotifyn, iTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta.

 

 

 

 

Kuvat: Joylla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.