yes girl PODCAST: Hyvinvointitrendit – terapiaa taksissa ja suolihuuhteluita

yes girl PODCAST: Hyvinvointitrendit – terapiaa taksissa ja suolihuuhteluita

 

Tämän päivän podcast-jaksostamme tuli melkoisen pitkä, aihe selkeästi puhututti ja räpätettiin menemään niin pitkään, että päätimme jo tehdä tästä vol2:n pian.

Juttelemme jaksossa hyvinvointitrendeistä ja mukana on myös paljon Petran havaintoja rapakon takaa. New Yorkista jos jostain löytyy nimittäin jokaiselle jotakin ja monessa mielessä tuo sulatusuuni on trendien aallonharjalla. Vai mitä mieltä olette siemennestesmoothieista, terapiasta taksissa tai PT-peileistä? Entäs hip hop -joogasta, jota Kriselda onkin onneksi jo tuonut meille koti-Suomeenkin?

Jaksolle tulossa jatkoa, mutta sitä ennen, saatte aina jakaa meidän kanssa teidän oudoimmat tai toimivimmat hyvinvointivillitykset Suomesta tai maailmalta. Myös sellaiset, joiden kelkkaan ette koskaan lähtisi!

Meidän hyvinvointihöpinöihin pääsette täältä👇👇🏼👇🏽

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia Acastin lisäksi Spotifyn, iTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. Jätähän meille myös arviosi, jos kaipaat kehitettävää tai jokin jakso miellytti erityisen paljon. 🙂

 

 

4 Comments

 1. Liina
  2 maaliskuun, 2020 / 12:48 pm

  Tosi hyvä podcast! 😊 Mielen ja kehon hyvinvoinnin ja tasapainon löytämiseksi tärkeää on että mielen perällä ei ole piilotettua patoumaa joka on ristiriidassa oman toiminnan kanssa. Tietoa on siitä, että liha ei ole eettisesti oikein vaan tuottaa tuskaa sekä maapallolle että sen valmistukseen käytetyille eläimille. Ei kuitenkaan tule itse aktiivisesti mietittyä tätä kun tekee omia ruokailupäätöksiä ja on automaattista ajatella että liha on eettisesti ok koska se on niin normaalia – vaikka toisaalta osa aivoissa ja empatiassa kertoo, että tässä on ristiriita perusarvojen kanssa. Mitä ajattelette tälläisestä ristiriidasra ja kuinka sitä voi käsitellä? Vaikuttaako ristiriita ja negatiivisten asioiden kieltäminen muilla aspekteilla mielen hyvinvointiin?

  • Petra Korpi
   Kirjoittaja
   3 maaliskuun, 2020 / 1:30 pm

   Kiitos palautteesta! Tosi hyviä pohdintoja juurikin tuo negatiivisten asioiden kieltäminen. Samalla koemme, että koska keskustelemme asiasta avoimesti, emme kiellä näitä. Tiedämme että lihan jalostus ei ole eettisesti kannattavaa ja halusimme tuoda esille sen laadun merkitystä ja määrän vähentämistä omissa ruokavalioissamme. Kasvispainotteisuus tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta ja jos kurkkaat vaikkapa yes girlin reseptit, niin siellä tämä näkyy myös jakamissamme resepteissä. Laitoitkin jo yhden dokkarivinkin, ja otamme mieluusti lisää oppeja vastaan.

 2. Liina
  2 maaliskuun, 2020 / 12:56 pm

  Podcastin jaksossa muuten sanoitte että ette ole niin perillä lihantuotannosta kuin teitä kiinnostaisi, joten tässä on tosi hyvää yhteenvetoa josta itse opin vähän ko. ruoasta ja se sai miettimään vaikutuksia omaan kehooni 🙂 https://oikeuttaelaimille.fi/elaintehtaat-videodokumentti

  • Petra Korpi
   Kirjoittaja
   3 maaliskuun, 2020 / 1:18 pm

   Heippa Liina! Kovasti kiitoksia, menee varmasti meillä katseluun.🙏☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!