yes girl PODCAST: Hyvinvointitrendit – terapiaa taksissa ja suolihuuhteluita

yes girl PODCAST: Hyvinvointitrendit – terapiaa taksissa ja suolihuuhteluita

 

Tämän päivän podcast-jaksostamme tuli melkoisen pitkä, aihe selkeästi puhututti ja räpätettiin menemään niin pitkään, että päätimme jo tehdä tästä vol2:n pian.

Juttelemme jaksossa hyvinvointitrendeistä ja mukana on myös paljon Petran havaintoja rapakon takaa. New Yorkista jos jostain löytyy nimittäin jokaiselle jotakin ja monessa mielessä tuo sulatusuuni on trendien aallonharjalla. Vai mitä mieltä olette siemennestesmoothieista, terapiasta taksissa tai PT-peileistä? Entäs hip hop -joogasta, jota Kriselda onkin onneksi jo tuonut meille koti-Suomeenkin?

Jaksolle tulossa jatkoa, mutta sitä ennen, saatte aina jakaa meidän kanssa teidän oudoimmat tai toimivimmat hyvinvointivillitykset Suomesta tai maailmalta. Myös sellaiset, joiden kelkkaan ette koskaan lähtisi!

Meidän hyvinvointihöpinöihin pääsette täältä👇👇🏼👇🏽

yes girl podcastin edelliset jaksot löydät suoraan tästä linkistä. Voit kuunnella podcastia Acastin lisäksi Spotifyn, iTunesin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. Jätähän meille myös arviosi, jos kaipaat kehitettävää tai jokin jakso miellytti erityisen paljon. 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.