yes girl philosophy: Mindful Balance

yes girl philosophy: Mindful Balance

 

Pikkuinen yes girl täyttää tänään 2 kuukautta (!) ja ehkäpä teille on tässä ajassa muodostunut käsitys siitä, mitä meidän mielessämme liikkuu. Perustimme yes girlin, koska kaipasimme kummatkin sellaista kanavaa, jossa yhdistyy naisenergia, joka välittää ja inspiroi tasapainoisempaan elämään.

Olemme kummatkin hedonisteja ja juttelemme Petran kanssa paljon tasapainosta. Vaikka toteutamme itseämme hyvinvointi-edellä, niin harvemmin myöskään kieltäydymme mieliteoista. Järkevä kuri pitää olla, mutta meidän elämän syvimpänä tarkoituksena on nautinto. Elämästä pitää osata nauttia ja seurata niitä omia tuntemuksia siitä, mikä tuo hyvää oloa.

 

 

Pohdimme paljon myös sitä, miten tuoda esille ja toteuttaa tätä yes girlin filosofiaa. Kaikille ei välttämättä tule hyvä olo joogasta tai salirääkistä, eivätkä kaikki välttämättä koe nautintoa raakaruuasta tai kunnon pihvistä. Yes girl haluaa silti kannustaa kaikkia liikkumaan terveellisellä pohjalla ja nauttimaan ruuasta ilman omantunnontuskia. Eivät ne goji-marjat tuo hyvää oloa, jos niitä syö hampaat irvessä.

 

Elämä on yhtä taistelua siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Etenkin, kun elämme informaatiotulvan keskellä kaikki ärsykkeet voivat luoda ylivoimaisen haasteen siitä, miten toteuttaa itseämme ja tavoitella hyvää oloa. Jokaisella toimii ne omat jutut ja jos nyt täytyy yleistää, niin rutiinit luovat perustan meidän hyvinvoinnille. Joskus kuitenkin olemme niin kiinni niissä omissa tavoissamme, ettemme välttämättä ymmärrä, että niistä onkin meille enemmän haittaa kuin hyötyä. Haluamme haastaa jokaista olemaan tietoisempia omista ajatuksista ja tekemisistä. Puhunko ja toiminko itseäni kunnioittaen? 

 

Hyvistä rutiineista kiinnipitäminen on myös tänä päivänä haasteellista, kun työkulttuuri muuttuu. Se, että meillä on vapaus valita mitä teemme työksemme, ajaa yhä enemmän jengiä freelancereiksi ja yrittäjiksi. Silloin ei välttämättä ole vakituisia työaikoja, mikä teoriassa tekee työstämme laadukkaampaa, kun saamme toimia silloin kun meitä huvittaa. Haasteeksi kuitenkin nousee se, kuinka paljon asetamme itsellemme paineita ja ovatko meidän tavoitteet sen arvoisia, että laitamme oman terveytemme vaakalaudalle. Meitä suorastaan puistattaa se, että korviimme kantautuu ihan liikaa tietoa burn outeista. Etenkin nuorten naisten keskuudessa ilmiö on aivan liian yleistä. Eivät ne hyvät duunitulokset tuo meille pitkällä tähtäimellä hyvää mieltä, jos töitä pitää puskea hampaat irvessä.

 

 

Yksi tämän vuoden kohokohdista oli viime kuussa kokemamme Lifeness-viikonloppu (tästä pääset kurkistamaan mitä kaikkea viikonloppuna tapahtui) ja voimme taata, että seuraavasta tulee vähintään yhtä huikea. Olemme siellä Petran kanssa ja pidämme sunnuntaiaamuna Mindful Balance -nimisen hyvinvointitunnin.

Haluamme antaa työkaluja arkeen, miten toteuttaa yes girlin filosofiaa; Miten esimerkiksi herätä aamuisin oikealla jalalla, mitä päivän taikatunnit ovat ja miten niitä kannattaa hyödyntää. Miten mielemme toimii mm. ruokakaupassa ja miten voimme vaikuttaa tiedostamattomiin valintoihimme. Miten ylipäätään pitää kiinni balanssista.

Olemme kiitollisia Kristalle, Lifenessin järjestäjälle, luottamuksesta ja siitä, että hän näkee meidän ajatuksissa potentiaalia. Tammikuun tapahtumassa on meidän lisäksi muita fantastisia luentoja ja treenejä, ja meillä on tottakai teille pieni lahja, mikäli aiotte osallistua viikonloppuun: kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä viestikenttään ”yes girl”, niin saat bonarina Casallin joogamaton, lasisen juomapullon ja lisäksi yes girl goodie bagin, jossa on meidän lempparikauneus- ja hyvinvointituotteita. Bonarit saavat kymmenen ensimmäistä, eli nopeasti ilmoittautumaan tästä! Nähdään tammikuussa!

 

Kuvat: Mona Salminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!