yes girl joululahjavinkit

yes girl joululahjavinkit

 

What!? Jouluun on tasan 2 viikkoa!

Joulutohina menee helposti stressin puolelle ja meidän aikuisten pitäisikin muistaa ottaa lapsilta mallia: elää hetkessä, uskoa joulun taikaan ja olla kilttejä (koska tontut).

Jos olet kuten me ja lahjaostokset on vielä tekemättä, niin yes girl rientää nyt apuun. Klikkasimme koriin omat top 7 lempparimme, jotka ilahduttavat pukinkontissa takuuvarmasti.

Siispä parhaat joululahjavinkit à la Kriselda ja Petra.

 

Hyvinvointikirjat 

Kirja on joulun yksi parhaista lahjoista! Lahjoitat saajalle ikään kuin samalla arvokasta aikaa itsensä kanssa. Hetki kahdestaan kirjan kanssa on nimittäin kuin parasta terapiaa, etenkin meille naisille! Nämä kaksi klik ja klik kirjaa päätyvät tänä jouluna yes girlin paketteihin!

 

Pitkä toppatakki

Mitä pidempi takki sen parempi! Tämä Röhnischin toppis on ollut tänä talvena meidän ehdoton lemppari. Tuulessa ja tuiverruksessa hupullinen ”makuupussi” pelastaa elämiä!

 

Värisevä lihashuoltorulla

Jokaisen sporttaajan unelmalahja! Vyper on nimittäin NBA-pelaajien ja muidenkin sporttihirmujen (kuten Khloe Kardashianin) suosima maailman ensimmäinen värisevä lihashuoltorulla. Kyllä, kuulit oikein, se värisee! Tästä ei lahja enää parane!

 

Balmuirin aarteet

Ei kai sitä voi kieltää että pehmeät paketit vievät joka tytön sydämen! Kotimaisen Balmuirin valikoima on älyttömän ihana ja suomalaista brändiä voi ylpeänä tukea. Meidän lempparihuivi on Kid Mohair kaikissa nuden eri sävyissä. Balmuirilta löytyy muuten pienemmällekin budjetille sopivia vaihtiksia vaikka kuinka; heidän kynttilät, luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet sekä esimerkiksi sydän-avaimenperät personoiduilla nimikirjaimilla saavat saletisti aikaan jättiläismäisiä hymyjä!

 

Lifeness- hyvinvointiviikonloppu

Olemme kirjoittaneet syistä miksi arvostamme Lifeness-tapahtumia jo ainakin kerran jos toisenkin. Tämän henkilökohtaisempaa lahjaa on vaikea keksiä! Anna parhaalle ystävällesi tai äidillesi kimppareissu ja takaamme että patterinne latautuvat täyteen latinkiin tämän ansiosta. Lahja käy toteen keskellä pimeää tammikuuta eli täydelliseen saumaan. Nyt nopeimmille ilmoittautuneille on luvassa ihana yes girl x Lifeness -goodie bag ja tapahtumassa tapaat tietty meidät yes girlit. Nappaa tämä kokemus lahjaksi ennen kuin tapahtuma täyttyy!

 

Lasinen juomapullo

Veden juonti kuuluu uuden vuoden lupauksiimme 2018! Vettä tulee juotua ihan vahingossa huomattavasti enemmän kun pöydällä asiasta on vaivihkaa muistuttamassa kiva lasinen juomapullo. Sigg:in Hot & Cold – pullo on yes girl -approved ja toimii nimensä mukaisesti myös kuumissa juomissa. Muistakaa juomapulloissa laatu ennen määrää!

 

Laadukkaat meikkisiveltimet

Ruotsalainen Estelle & Thild tekee laadukkaita ekosertifioituja, osittain jopa vegaanisia ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Olemme aivan ihastuneita heidän meikkeihin mutta erityishuomion ansaitsevat käsintehdyt meikkisiveltimet. Niin pehmeitä että näillä sutiminen tuntuu kuin pieneltä kasvohoidolta. Suosikkimme ovat aurinkopuuterisivellin sekä poskipunasivellin josta on todella moneen.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.