yes girl NEWS + joulun parhaat

yes girl NEWS + joulun parhaat

 

After XMAS hello täältä yes girleiltä!

Jos seuraatte meitä Instagramin puolella, tiedättekin jo meidän ilouutisista, jotka jaoimme joululahjan tapaan jouluaattona.

Meitä on nykyään 3+1 ja olemme tästä äärimmäisen iloisia!

Kolmantena yes girlinä vuodenvaihteessa aloittaa teille monelle tuttu, yes girlin vieraskynänäkin toiminut Adama. Adama on hyvä ystävämme ja hän odottaa pientä tyttövauvaa, joka tarkoittaa siis sitä, että me tuplaannumme kahdesta neljään tyttöön.

YES GIRL x 4!!!!

 

 

Adama on Tallinnassa asuva hyvinvointialan yrittäjä. Hänkin on positiivisen psykologian harjoittaja ja henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, jonka missiona on auttaa jokaista toteuttamaan parasta mahdollista itseään. Kuulostaako tutulta? Itsensä kehittämistä elämästä nauttien, tämä mentaliteetti yhdistää isosti meitä kolmea.

Itsensä kehittämisen lisäksi Adaman intohimoja ovat holistinen hyvinvointi sekä mindfulness. Adama tulee jakamaan paljon vinkkejä oman täyden potentiaalin toteuttamiseen, elinvoimaisuutta unohtamatta.

Adama on 110% #yesgirlAPPROVED ja meillä on nyt jo vaikka mitä kivaa suunniteltuna teidän pään menoksi!

 

 

Vietimme kaikki joulut tahoillamme perheidemme kanssa: Adama Lapin mökillä Sallassa, Kriselda poikaystävänsä Joonaksen perheen mökillä ja Petra lapsuudenkodissaan Tampereella. Ennen kuin pääsemme seuraavissa postauksissa 2020 tunnelmiin jaamme vielä top3 asiaa jouluistamme:

 

ADAMA XMAS TOP3:

♡ Perheen kanssa vietetty laatuaika

Meillä iso perhe ja joulu on sellainen perinne, että kokoonnutaan aina kaikki yhteen ja rentoudutaan, syödään hyvin ja pelataan lautapelejä. Peleistä parhaimmat on Dixit ja Uno!

♡ Jouluruoka

Rakastan etenkin lanttulaatikkoa ja graavilohta ja sillejä, joita en valitettavasti saanut syödä tänä vuonna raskauden vuoksi. Ensi vuotta ootellessa 😉

♡ Luminen Lappi

Beautiful as always ja ai että se lumen tuoma valo, ja ne siniset hetket. Täällä ollaan kiitollisena lumisesta joulusta, jota kannatti metsästää Lapista saakka.

 

 

KRISELDA XMAS TOP 3:

♡ Mökkijoulu

Vietin neljättä joulua mökillä yes boyn perheen kanssa, josta on tullut minunkin perhettä. Söimme hyvin, pelasimme mankelia, lilluimme paljussa ja katsottiin tuntitolkulla joululeffoja! Best. Pidin myös puhelimesta lomaa ja käytin sen ajan uuden kirjan lukemiseen.

♡ Joulusauna + avanto

Mökkiagendaan kuuluu syömisen lisäksi saunominen ja uiminen. Eat, sauna, swim, repeat!

♡ Joulukoiran riemu

Hefe rakastaa olla mökillä ja tämä oli hänen ensimmäinen joulu. Tyyppi sai eniten lahjoja, vaikka ei niistä ymmärräkään mitään. Mutta voi sitä riemua, kun saa jatkuvaa huomiota ja juosta vapaana ympäri pihaa. Ilo on tarttuvaa!

 

 

PETRA XMAS TOP 3:

Extended family

Meillä on aina vietetty isoa perhe-joulua, mutta viime vuosina perinteissä on pitänyt hieman joustaa. Viime joulun vietimme NYC:ssä ja nyt suuntana oli Manse. Saimme mukaan lähisuvun lisäksi ihania ystäviä ja sukulaisia, jotka eivät ole yleensä mukana ja tämä toi aivan ihanan lisän joulutunnelmaan. The more the merrier!

Sometauko

Koska tiedostan hyvin, että vietän ajastani perheeni kanssa aivan liian paljon puhelimen kanssa töitä tehden (tai muuten vaan selaillen), tein tietoisen valinnan olla kokonaan ilman somea 3 päivää. Tykkäsin tästä niin paljon, että tauko venyi melkein 5:een päivään. Kerron fiiliksistäni ja vinkeistäni pian lisää ihan omassa postauksessaan.

Antamisen ilo

Olemme jo useampana jouluna sopineet ”ei lahjoja”-periaatteesta, osa tosin tottelee tätä paremmin kuin toiset. Lapset on kuitenkin aina asia erikseen, erityisesti vähävaraiset tai muuten huonommassa asemassa olevat. Kävimme Kriseldan kanssa Joulun alla Lahden lähellä tonttureissulla lastenkodissa, jossa vastassamme oli toinen toistaan reippaampia lapsia ja nuoria. Pakettimme menivät ehdottomasti oikeaan osoitteeseen, kurkkaa lisää täältä.

 

 

 

Kuvat: Salla Lummi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.