yes girl LOVES: Välipalat on the go

yes girl LOVES: Välipalat on the go

Kaupallinen yhteistyö: Arla &More & Asennemedia

 

Me yes girlit ollaan usein on the go.

Päivät vaihtelevat isosti ja aikataulut venyvät– lenkkarit on ehdottomasti meidän parhaat kamut kun mennään juoksujalkaa paikasta toiseen.

Toinen yes girlin BFF on kuitu.

Kuitu? Kyllä, tästä lempiaiheestamme olemme kirjoittaneet jo aikaisemmin, mutta kerrataanpa taas MIKSI kuitu on meille niin hyvästä.

 

Kuitu kuulostaa monesta tylsältä. Joillekin tulee siitä mieleen ainoastaan vatsan ja suoliston toimivuus. Vessapuheet nolostuttavat. Meilläpä on hyviä uutisia: yes girliä ei nolostuta.

Ravintokuidulla tarkoitetaan kasvikunnan tuotteista saatavia hiilihydraatteja. Kuidut ovat siis osa (turhaan paheksuttuja) hiilihydraatteja, joita ruuansulatuskanavamme entsyymit eivät pysty sulattamaan. Tämän vuoksi kuvaan astuu paksusuoli, sillä sen mikrobit pystyvät hajoittamaan joitain kuidun ainesosista.

Imeytymätön kuituaines siirtyy paksusuoleen, jossa se imee itseensä vettä ja pehmentää ulostemassaa. Kuidun runsas syöminen edistää suolen toimintaa, ehkäisee ummetusta ja monia toiminnallisia vatsavaivoja. Jos ravinnossa on vähän kuitua, suoli ei veny riittävästi jolloin ulostusrefleksi tulee harvemmin. Tästä seuraa mitäs muuta kuin ummetusta.

Tuomme yleensä esiin asioita, joita #yesgirlLOVES, mutta ummetus ei todellakaan kuulu tälle listalle!

🙅‍♀️🙅🏽‍♀️

Kuitu antaa kylläisyyden tunteen, mutta ei sisällä energiaa eli kaloreita.

KUITU ON PARHAISTA PARHAIN KAMU!

👩‍❤️‍💋‍👩👭

 

 

Muistatte ehkä kun jaoimme meidän vinkit hangry–fiiliksen eli nälkäkiukun välttämiseen ja samoilla linjoilla jatketaan. Arla &More on välipalabrändi, jonka Gröt- eli puurotuotteet ovat mielettömiä komboja kuituja ja proteiinia. Kaurapuuro-välipaloissa on yes girlin lempparin eli kauran lisäksi myös tattaria. Tattari on niin ikään tosi kuitupitoista ja pitää veren sokeripitoisuuden tasaisena. yes boyt kiittää taas!

Kuten viimeksikin totesimme, olemme kiitollisia, että Arla &More tuotteissa on huomioitu meidän kuluttajien toiveet sokerin välttämisestä, lisäaineettomuudesta, protskupitoisuudesta sekä luonnollisista mauista.

Arla &More Gröt -välipaloista super kätevän tekee myös se, että voit syödä niitä sekä kuumana että kylmänä. Toinen maistuu omena-kaneli-unelmalta ja vanilja-versiossa on mausteena ihanimmista ihanin kardemumma. Omenaisen tykkäämme kuumentaa, kun taas vaniljainen on kylmänä täydellinen. Voit siis nauttia näistä missä tahansa!

 

 

 

Juoksitpa sitten palaverista toiseen, kotoa harrastuksiin tai olitpa road tripillä kaverin mökille, nappaa kaupan hyllyltä muutama puuro mukaan. Tai ehkä valmistaudut extrahyvin ja pakkaat peräluukkuun pieneen kylmälaukkuun messiin kaikkia lempimakujasi. 

Vaikka kätevät välipalat pelastavatkin päivittäin meidät kiireessä, suosittelemme kurvaamaan auton välillä tien sivuun. Hetken hengähdystauko ilman puhelinta tekee niin hyvää, ja saatat löytää samalla vahingossa näin upean taukopaikan kuin me teimme (true story!).

 

Kesän road trippejä odotellen,

yes girlit

Kriselda & Petra

 

 

 

 

 

Kuvat: Daniel Taipale

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.