yes girl LOVES: sloggi’s ZERO Feel

yes girl LOVES: sloggi’s ZERO Feel

Kaupallinen yhteistyö: sloggi

 

yes girl! Guess who’s back!

Tasan kaksi vuotta sitten Naistenpäivänä lanseerattiin ensimmäinen ZERO Feel -kampanja, jonka mallisto on kasvanut tässä ajassa 7-osaiseksi!

sloggi oli yksi meidän ensimmäisiä yhteistyökumppaneita ja ollaan niin fiiliksissä, että saadaan olla jälleen mukana meidän iiiihan lemppareiden ZERO Feelien kevätkampanjassa. yes girl LOVES sloggi!

 

sloggilla uskotaan äärimmäiseen mukavuuteen ja he ovat viimeisen 40 vuoden ajan ajaneet tuoteinnovaatioita mukavamman tulevaisuuden puolesta. Heidän tavoitteena on vuoteen 2023 olla täysin kaarituettomia. Not bad, jos meiltä kysytään!

Goodbye rautalangat ja hello 20-luku. sloggi lanseeraasi hiljattain Bad Bra Amnesty -liikkeen, jossa sanotaan heipat kaarituellisille rintsikoille: vanhat rintaliivit voi viedä kiertoon Stockmannille, jolloin saat 50% alennuksen sloggi-ostoista! Ihan kreisi alennus! Kampanja voimassa ympäri Suomen 15.3.2020 asti.

 

Minulla (Kriselda täällä, hei ♥) ei ole enää yhen yhtä kaarituellisia rintsikoita, jotka voisi sinne viedä, mutta otin Petran (meidän Adama nauttii nyt äitiyslomasta Tallinnassa♥) mukaan tänä viikonloppuna Bad Bra Amnesty -reissulle Stockalle!

 

 

Nimensä mukaisesti ZERO Feelit eivät tunnu juuri miltään sileän materiaalinsa ja saumattomuudensa ansiosta. Kerroimme pari vuotta sitten lanseeratuissa ZERO Feeleissä olevan pisteliitos-teknologia kuppien ympärillä, joka tarjoaa lisätukea ja kohotusta. Lisäksi 360-asteinen jousto takaa mukavuuden joka suuntaan. Näillä voi mm. lasketella, nukkua, joogata, matkustaa, käydä treffeillä, synnyttää – you name it!

 

Nyt muotoilua on kehitetty eteenpäin, ja topeissa tulee olemaan hitusen ohuemmat olkaimet ja syvempi kaula-aukko. Tämä on iso bonus pitäessä sellaisia vaatteita, jotka vaativat alusvaatteilta entistä enemmän huomaamattomuutta.

Lisäksi tänä keväänä ZERO Feel -mallisto laajenee, kun mukaan on tullut uusi ZERO Feel Lace, joka näkyy Petralla kuvissa. Woop woop! Voidaanko pitää pieni hiljainen hetki tuolle ihanalle aaltoilevalle piparkakku-reunukselle? Ihanat pitsiset ja romanttiset uutuudet saavat peukun meiltä. Niitä löytyy väreissä: Angora, Black, Kaluha (Petralla) ja Indian Summer. #yesgirlLOVES!

 

7-osainen ZERO Feel -malliston jäsenet ovat kuin oman elämänsä supersankaria. Jokaisella on omat vahvuutensa ja tehtävänsä.

Kaikki 7 tuotetta tarjoaa jokapäiväistä mukavuutta ja tässä he ovat, The Unfastened Seven
 

♡ Dr. Original

Tästä kaikki alkoi, alkuperäisestä ZERO Feel -topista!

 

♡ The Racer

Sporttisemmalle, joka kaipaa lisätukea racerback -olkaimilla, Zero Feel Racerback -toppi.

 

♡ Miss Tough But Soft

Malli, josta löytyy vanhat kunnon hakaset, eli ZERO Feel Soft Bra. Täydellinen isommalle kuppikoolle.

 

♡ The Body Ody Ody

Tämä on Kriseldan lemppari 4-lyfe! ZERO Feel Bodyt  antavat kauniisti muotoa ja ovat käytössä erityisen paljon talvikuukausina.

 

♡ Au Natural Disaster

ZERO Feel Natural -toppi, jossa on v-aukko ja entistä pehmeämpi tunne iholla.

 

♡ Bralette Starlette

ZERO Feel Bralette -toppi, joka antaa kauniisti naisellista muotoa. Nämä löytyy Adaman päältä värissä Indian Summer!

 

♡ Tracey Lacey

Ihanat ZERO Feel Lace -uutuudet, jotka on tuo ripauksen glamouria arkeen! Löytyy sekä racerback, että tavallisilla ZERO Feel -olkaimilla, mutta myös bandeau-toppina! Uutuusmalli on Petralla kuvissa päällä.

 

 

On ollut ihanaa olla mukana todistamassa tätä alusvaatteiden vallankumousta. sloggin missio on erittäin #yesgirlAPPROVED, sillä sen tavoitteena on rohkaista ihan jokaista olemaan oma itsensä ja vapauttamaan naiset yhteiskunnan odotuksista – unohtamatta mukavuutta!

 

Tuttuun tapaan ZERO Feelejä löytyy Stockmannilta ja Sokokselta, sekä osassa Citymarketeissa. Muistakaa myös Bad Bra Amnesty Stockmannilla 15.3. asti! Chopchop!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!