yes girl LOVES: Pellavaa & Raitaa

yes girl LOVES: Pellavaa & Raitaa

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

 

 

Pellavaa, raitaa, vaaleita sävyjä ja sinistä. <3 Mikään ei kieli kesästä – tai oikeastaan kesäpuketumisesta enempää kuin nämä!

Harvemmin olemme täällä yes girlissä puhuneet muodista tai esitelleet uusimpia asujamme, mutta kun Nanso pyysi meidät heidän kesäasujen kampanjaan, niin emme voineet kieltäytyä. Vastuullisuus, laadukkaat materiaalit, kesä ja siihen sopivat mökki chic -asut arvostetulta kotimaiselta brändiltä, #yesgirlLOVES!

 

 

Nanson on tunnettu trikoo- ja printtituotteistaan, mutta brändi on niin paljon enemmän. Olemme olleet järin iloisia yrityksen uudistuksesta ja viime mallistot ovat olleet isosti meidän yes girlien mieleen. Tulevan kesän mallisto ei ollut poikkeus: kestävää muotoilua, ajattomia materiaaleja ja klassisia värejä. Näistä on lempivaatteet tehty. And that’s what our wardrobe needs!

Emme voi uskoa, että vaatekaapistamme on puuttunut hyvä pellavapusero, joka taipuu niin arkikäyttöön farkkujen kanssa kuin biitsille sellaisenaan. Tai vaaleita pellavashortseja, joita yhdistämällä eri yläosiin voi toimia mökkpuuhissa taikka juhlavamman yläosan ja korkkareiden kanssa kesän puutarhajuhlissa!

Kun näistä vaatekappaleista pitää hyvää huolta, niin ne maksavat itsensä nopeasti takaisin. Sen sijaan, että kaapissa hengailee monta semi ok –kesävaattetta versus yksi hyvä, on jo iso ympäristöteko. Mallistosta löytyy myös ihania mekkoja ja toppeja, ja neutraalien sävjen lisäksi meitä tietysti ihastuttaa punaisen ja korallin eri sävyt!

 

 

Löydettiin meidän Kalifornian Highway one road tripiä varten lempparivaatteet Nansolta ja näissä kelpasi körötellä pit stopilta toiselle, ihailla maisemia ja tepastella paikallisissa kaupungeissa. Fiilis oli suorastaan kuin Big Little Lies -sarjan kuvauksista – Monterey, jossa sarja on kuvattu, oli yksi idyllisimmistä kohteistamme, jossa nämäkin kuvat on otettu! Ihan muina filmitähtinä siis liikuttiin. 😀

 

 

 

Filmitähteydestä viis, haluamme ottaa entistä paremmin mallia meidän miespuolisilta ystäviltä, jotka matkustavat VAIN käsimatkatavaroilla. Reissussa pyrimme pakkaamaan mahdollisimman kevyesti ja vaatteet saisivat olla super funktionaalisia (eli juurikin: taipua moneen). Jo kilon kevennyksellä matkatavaroissa on lentoliikenteen päästöissä suuren suuri merkitys.

Myönnetään että saatiin pientä etumatkaa kesään, mutta olemme sitoutuneita olemaan koekaniineja asiassa kuin asiassa ja tässäkin saimme todeta, että tämä pellava- ja loungewear-mallisto ovat #yesgirlAPPROVED.

 

 

P.S. Mallisto on nyt pääsiäisen ajan alennuksessa. Tsekkaa mallisto täällä.

 

 

Kuvat: Daniel Taipale

Share:

2 Comments

    • Petra Korpi
      22 huhtikuun, 2019 / 2:33 pm

      Kiitoshalit täältä yes girleiltä! Pellava on kyllä kesän ihanin materiaali😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!