yes girl LOVES: Kotimaiset sähköpyörät

yes girl LOVES: Kotimaiset sähköpyörät

 

Nyt jos koskaan me yes girlit ollaan innoissamme tulevan kesän monista pyöräilyhetkistä.

Meillä oli suuri ilo ja kunnia olla lanseeraamassa uutta ja uljasta basilikan vihreää sähköpyörää, jonka taustalla on hieno kotimainen yritys nimeltä Wheelström.

Syy miksi Wheelström puhutteli alun alkaen meitä mimmejä, on kotimaisuuden, laadukkaiden pyörien ja hienon yritysfilosofian lisäksi siinä, että firman takaa löytyy kaksi uraauurtavaa nuorta naista.

#yesgirlLOVES

Wheelström on sähköpyörämerkki, joka haluaa tehdä vähäpäästöisestä liikkumisesta helpon vaihtoehdon jokaiselle ja kyseessä on tosiaan kahden sisaruksen perustama helsinkiläinen perheyritys.

 

 

Miksi sähköpyöräily? Eikö ne ole aika hintavia?

 

Autoiluun verrattuna sähköpyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua. Usein sähköpyörällä pääsee myös perille jopa nopeammin kuin autolla tai julkisilla kulkuvälineillä, aamu- tai iltapäiväruuhkista puhumattakaan. Arjessa nopeus on usein valttia, etenkin meillä yes girleillä, sillä myönnämme olevamme turhan usein minuutin tai muutaman myöhässä! Hups.

Sähköavusteista pyörää poljetaan samalla teholla kuin normaalia pyörää, kyse ei siis ole mistään liiallisesta laiskottelusta. Sähköpyörällä polkemista voi kuitenkin kuvailla kuin myötätuulessa ajamiseksi.

Lannistava vastatuuli, karmeat ylämäet ja hikoilu on yleisimpiä syitä sille, miksi ihmiset eivät lähde pyörällä liikenteeseen. Sähköpyörällä me jaksetaan pidempään, nautitaan enemmän ja todennäköisesti myös ajetaan ja kuntoillaan useammin. Suurena bonuksena tietysti jo mainitsemamme ympäristöystävällisyys: pyörämatkalla saat hyvän omatunnon siitä, ettet saastuta luontoa päästöillä.

Lemppariaikamme ajaa sähköpyöriämme on aamuvarhaisella. Silloin kaupunki vasta heräilee ja luonnon tuoksut ovat parhaimmillaan. On ihan ilmiselvää, että sähköpyöräillessä luonnosta ehtii nauttia enemmän!

 

 

Sähköpyörä on ketterä kaveri, sillä parkkipaikkaa et tietenkään tarvitse. Yhdellä akulla ajaa jopa 50 km! Tyhjän akun lataus täydeksi kestää 4-5 tuntia. Pyöräillessä sähkön avustustehon voi valkkaa itse väliltä 0-5 ja maksiminopeus on 25km/h. Kriselda tosin on mitannut jo 29km/h ennätyksen, hih.

Kuten kuvatkin jo kertovat, ovat meidän basilikanvihreät pyörät käytännöllisen lisäksi super kauniit. Wheelströmin naisten tavoitteena on ollut kehittää hyvin muotoiltuja ja ajo-ominaisuuksiltaan mukavia sähköpyöriä. He ovat panostaneet erityisesti pyörien muotoiluun ja ulkonäköön.

#yesgirlLOVES again!

 

 

Wheelströmin valikoima koostuu kahdesta perinteisestä kaupunkipyörämallista ja yhdestä laatikkopyörästä. Yhtiön iskulause ”Your friend on electric wheels” heijastuu pyörämallien nimissä; Kompis, Kaveri ja Gran Amigo.

Pyöräkori on aivan must lisävaruste, siinä saa kuskattua helposti laukun ja ostokset (Järvikylän yrtteineen kaikkineen). Lisäksi meidän tsygiä koristaa tietty mikäs muu kuin yes girl –tarra. Cute, right?

Jos haluat testiajolle, niin tule ihmeessä vetäisemään jompaakumpaa meistä hihasta koska tahansa törmäätkään meihin vihreiden ratsujemme kera. Voit myös iisisti varata koeajoon ajan Wheelströmin toimipisteelle täältä.

Pyörän kokeileminen ennen ostopäätöstä on tärkeää, jotta voit varmistua ajoasennosta, pyörän tuntumasta ja sen sopivuudesta juuri sulle. Tähänastisten kokemuksiemme perusteella me yes girlit veikataan, että harva osaa edes aavistaa ostohetkellä, miten paljon tulee pyöräilemään sähköpyörän hankittuaan.

Mitä puolestaan pyörien hintoihin tulee; on Wheelström halunnut karsia turhat välikädet voidakseen tarjota laadukkaita sähköpyöriä järkevään hintaan.

 

 

Kuinkas monella teistä on jo kokemusta sähköpyöristä? Kertokaahan kaikille ajofiiliksistänne!

 

x,

yes girlit

 

PS. Kypärä kannattaa tietty A-I-N-A! Kaupunkiajossa tuo pääsee meiltä välillä jäämään, mutta pyrimme petraamaan asian kanssa! Kriselda löysi oman kypäränsä täältä ja siinä on MIPS-turvajärjestelmä, joka suojaa aivoja kiertoliikkeeltä! 50€ on pieni hinta turvallisuudesta. Take good care of your heads girls & boys!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!