yes girl LOVES: Helppo ananasjälkkäri

yes girl LOVES: Helppo ananasjälkkäri

 

Näinä hetkinä helpot reseptit ovat varmasti tarpeen jokaiselle.

Sen lisäksi että ruokakuljetuspalveluiden kautta pääsemme tukemaan lähiravintoloita (vaikka olisimme karanteenissa), on kotikokkailullekin nyt oiva aika.

Ruuanlaitossa piilee paljon meditatiivisia, rauhoittavia ja maadoittavia piirteitä. Pari mahdollista kotiherkuttelun tuomaa extrakiloa on näihin muihin maailmanmurheisiin nähden pieni juttu.

 

 

Me yes girlit rakastamme kinuskikastiketta! Voisimme lisätä sitä jokapuolelle, joka reseptiin!

Tämän ohjeen olemme napanneet talteen jostakin lehdestä, muttemme millään muista mistä. Pari twistiä ja jälkkäristä tuli #yesgirlAPPROVED

Kauppalistalle: ananasta (tölkki toimii yhtä hyvin kuin tuore), karamellisoitua kondensoitua maitoa, suolapoppareita, kookoslastuja ja sormisuolaa.

 

 

Laita uuni päälle 200 asteeseen. Leikkaa ananas vajaa 1cm siivuiksi. Voit halutessasi leikata puisen keskustan pois, mutta me jätimme keskustan osaan rinkuloista, sillä se sisältää paljon kuituja. Asettele ananassiivut leivinpaperille pellille ja paahda uunissa noin 15minuuttia. Lorauta ananaksen päälle karamellisoitua kondensoitua maitoa AKA kinuskia ja paahda vielä viitisen minuuttia. Murustele päälle muutama hippunen sormisuolaa, suolattuja popcorneja ja kookoslastuja. Nauti vaikkapa lempisarjaasi katsellen, lempityyppisi kainalossa.

 

PS. Muistetaan kaikki kierrättää metallisäilykepurnukat, luonto kaipaa apuamme monella tapaa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!