yes girl LOVES: Hellävarainen hampaiden valkaisu

yes girl LOVES: Hellävarainen hampaiden valkaisu

Kaupallinen yhteistyö: Yotuel

 

 

Kädet ja jalat ylös kahvin tai teen ystävät! Okei, okei, myös punkun ystävät saavat nostaa kädet ylös. Ja, mikäli uit altaan toisessa päädyssä ja rakastat golden mylk, kurkumalattejasi, niin asiamme koskee myös sinua!

On selvää, että syömis- ja juomistottumuksemme värjäävät ajan mittaan hampaitamme. Nauttimastamme ravinnosta kertyy hampaiden pinnalle proteiiniverkostoa, johon taas ravinnon ja nautintoaineiden (kuten punkku, limpparit tai tupakka) väripigmentit kiinnittyvät muodostaen värjäymiä.

 

Tiedättekin ehkä jo entuudestaan, että yes girlin luottotahnat tekee espanjalainen perheyritys nimeltä Yotuel. Yrityksen taustalla on hammaslääkärisiskoskaksikko, jotka ovat luoneet tahnat, jotka eivät hankaa, eivätkä vihlo. Lisäksi tahnat sopivat aftaherkille, sillä tuotteet eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia, mikä on erittäin #yesgirlAPPROVED.

Olemme tulleet siihen tulokseen, että maailmassa on vain kourallinen asioita, joita ilman emme voi elää ja yksi niistä on hyvä hammastahna. Voisi tuntua tahmealta palata entiseen parin vuoden Yotuelin käytön jälkeen! 😉

 

 

Siskokset ovat myös kehittäneet Yotuel Special -ammattilaisvalkaisun, jota kävimme testaamassa omalla hammaslääkärivastaanotollamme, eSmilessä.

Kukka, meidän ihana suuhygienisti suoritti valkaisun, joka on tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen. Kemiallisella valkaisulla palautuu hampaiden alkuperäinen valkoisuus kiillettä vahingoittamatta.

 

Me yes girlit emme voisi kuvitella tekevämme extraultrahypersupervalkaisua vihlonnan takia, mutta Yotuelin valkaisu oli oikein siedettävä, eikä hampaita vihlonnut valkaisun aikana lainkaan.

Edellisillä valkaisukerralla jouduimme keskeyttämään hoidon, sillä vihlonta on ollut viiltävää jo ensimmäisistä sekunneista. Kovat oppirahat olemme joutuneet maksamaan, kun kiille on vaurioitunut kovista valkaisumenetelmistä. Muistattehan 2000-luvun överivalkaisutrendin? Ei näin!

 

Kaikkien Yotuel-tuotteiden koostumus on patentoitu ja ne sisältävät vety- tai karbamidiperoksidin ohella ksylitolia, fluoria ja kaliumia, jotka tutkitusti vahvistavat hammaskiillettä valkaisun aikana. Lisäksi tuotteet takaavat neutraalin pH:n koko valkaisun ajan, eikä vihlomista juurikaan tunnu. Se sopii siis erinomaisesti myös herkkäsuisille.

Parasta Yotuel-valkaisuoperaatiossa oli se, ettei värjääviä ruokia tarvinnut välttää, vaan valkaisun jälkeen voi jatkaa päivittäisiä kahvitoimia normaalisti. 

 

 

Kiitos säännöllisen Yotuelin käytön, meidän lähtötilanne oli jo varsin hyvä. Valkaisulla saadaan pari astetta vaaleammat hampaat ja kuten aiemmin mainittu, valkaisulla palautetaan hammasluun alkuperäinen valkoisuus.

Ammattilaisen käsittelyssä saadaan upeita tuloksia, kun ikenet suojataan kunnolla ja samalla poistetaan hammaskivi sekä muut epäpuhtaudet. Lisäksi voidaan valkaista yksittäisiä tai useita hampaiston osia, joissa on värivirheitä.

 

Valkaisutuloksen ylläpitoon käytämme jo tuttua valkaisukynää, sekä unohtamatta päivittäistä 3 + 3 minuuttia mindfulnessia. Yotuelilta löytyy myös Patient-kotivalkaisusetti, jota saa vain hammaslääkäriasemilta. Lisätietoja saa esimerkiksi Helsingistä, Hammaslaboratorio DentaFitistä.

Kannattaa myös tiedustella omalta hammaslääkäriltä tai suuhygienistiltä, joko heidän vastaanotolla tehdään Yotuel-valkaisuja! 😉

 

 

Valkoisin hymyin kohti uutta vuotta! Ihanaa vuodenvaihdetta <3

 

xx,

yes girlit

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.