yes girl LOVES: Erilaiset vartalot & Lovanna

yes girl LOVES: Erilaiset vartalot & Lovanna

Kaupallinen yhteistyö: Lovanna Lingerie

 

Kotimaisissa Lovanna-alusvaatteissa näkyy kaikki yes girlien arvot; ekologisuus, laadukkaat materiaalit, itsevarmuutta lisäävä kaunis ulkonäkö ja lisäksi ne ovat sopivia kaiken kokoisille! #yesgirlLOVES

Lovanna Lingerie on ensimmäinen vastuullinen alusvaatemallisto, joka valmistaa hyvin istuvia alusvaatteita laajalla kokoskaalalla. Materiaaleissa suositaan kierrätysmateriaaleja ja väreinä on mustan lisäksi hempeän vaaleanpunaista sekä söpöä luumua!

Kuten naiset yleisestikin, me yes girlitkin olemme vartaloiltamme kaikki kolme melko erilaisia. Halusimmekin jakaa ajatuksiamme ja muistojamme vartaloihimme ja alusvaatteisiin liittyen.

 

 

Adama: 

Pienen ympärysmitan ja suuren kuppikoon omaavien rintsikoiden löytäminen on ollut haasteellista mulle jo niin kauan kuin muistan! Olen aina ollut melko tyytyväinen mun rintoihin, mutta nyt raskauden ja imettämisen myötä on rintojen koko tuplaantunut ja sopivien sekä kauniiden rintaliivien löytäminen on melko työn alla… Osa minusta kaipaa niitä vanhoja rintojani, mutta samalla arvostan nykyisiä enemmän kuin koskaan; ruokkivathan ne mun kuuden kuukauden ikäistä vauvaa! ❤️

Raskauden ja synnytyksen myötä keho muuttuu hyvin paljon ja muutoksen kanssa käy myös yleensä eräänlaista paranemisprosessia oman pään sisällä; jonain päivänä oma keho tuntuu maailman vahvimmalta ja jonain päivänä haluaisi kaiken vanhan takaisin. Isommat ja tummemmat nännit, arvet sekä maitoa vuotavat rinnat ovat osa tätä muutosta, jonka kanssa myös minä painiskelen. Samalla on ihanaa, kun saa imettää omaa lastaan, mutta samalla kaikki on niin erilaista kuin ennen eikä paluuta vanhaan ole. Tietysti myös tulevaisuuden rinnat mietityttää, että miltäköhän ne näyttää ensi vuonna? Toisaalta millään tällä ei ole väliä, mutta valehtelisin jos väittäisin, etten koskaan kokisi epävarmuutta muuttuneesta kehostani.

Kaikin puolin rintojen muuttuminen on monimutkainen prosessi, jonka varmasti moni synnyttänyt nainen on käynyt läpi. Yritän kuitenkin asennoitua muutokseen neutraalisti – niin, että on ok välillä olla epävarmempi muutoksen tuomista uusista asioista, mutta sitten taas muistaa se armollisuus ja rakkaus itseään sekä sitä suurta työtä kohtaan, jonka keho on tehnyt ja edelleen tekee päivittäin. Nykyään arvostan myös mukavuutta varmaan enemmän kuin mitään muuta ja liiveistä täytyy löytyä myös isoille rinnoille sopivaa tukea. Lovannan liiveistä löytyi kerrankin se täydellinen yhdistelmä pienellä rinnanympäryksellä, mutta suuremmalla kupilla. Uskon vahvasti, että pienillä jutuilla voi tuoda lisää sitä itsevarmuutta omaan elämäänsä ja hyvin istuvat alusvaatteet toimivat myös tässä. Esimerkiksi nämä Lovannan malliston korkeat alushousut istuvat täydellisesti muodokkaalle lantiolleni ja seamless reunat takaavat sen, että ne ovat myös mukavat ja huomaamattomat. Hyvin istuvat alusvaatteet kohottavat ehdottomasti itseluottamusta! 

 

 

Kriselda:

Olen aina ollut pienirintainen ja hävennyt sitä nuoresta iästä saakka. Kun yläasteella kavereilla alkoivat rinnat kasvamaan, omani jäivät suhteellisen pieniksi omaan kroppaani. Epävarmuus paheni parinkympin alkupuolelle saakka ja mietin vakavasti suurennusleikkausta. Niihin aikoihin kunnon push upit olivat muotia, eikä ilman niitä lähdetty kotoa mihinkään.

Otin kunnolla selvää rintojen leikkauksesta, mutta pelko komplikaatioista oli niin suuri. En ole koskaan ollut leikkauksessa tai joutunut nukutettavaksi, eikä mulla ole koskaan murtunut mikään luu, että olisin joutunut lääkärin vastaanotolle painavista syistä.  En siis koskaan päätynyt operoimaan omia rintojani.

Muutamia vuosia sitten aloin vihdoin arvostamaan pienempiä rintojani (high fashion boobs!)  ja tänä päivänä iloitsen siitä, että voin myös olla ilman rintsikoita, jos tuntuu siltä.

Rakastan kaarituettomia ja mukavia alusvaatteita. Tykkään vapauden tunteesta, kun mikään ei purista tai kiristä vaatteiden alla, toisin kuin ne megahypersuper push up -rintaliivit aikoinaan.

Välillä mietityttää, miten olemme eri kauneusihanteiden orjia ja mitä ne tekevätkään meidän omanarvontunnolle. Minusta on ihanaa, että on tullut uusi kotimainen brändi, joka tekee meidän ajalle sopivia alusvaatteita ja jolla on arvot kohdallaan.

 

 

Petra: 

Mun on aina ollut tosi haastava löytää sopivia rintsikoita. Muistan kun teininä jännitin että mitkä liivit tai minkä topin saan sopimaan taitoluistelumekkojen alle, siitä huolimatta ettei rintani olleet mitenkään erityisen isot – toki suhteessa muuten pieneen kokooni ja rinnanympärykseeni kuppikoko oli ja on suuri. Juoksulenkeille tai ripeille kävelylenkeillekään en kuvitellutkaan lähteväni ilman tukevia sporttiliivejä, rintalihakset kipeytyivät muuten liialti eikä ylös alas hölskyvät tissit tunnu ainakaan itsestäni mukavilta.

Useimmilla luistelukavereilla ei ollut samaa pulmaa ja juttelin ahdistuksesta äitinikin kanssa. Kriseldan tavoin pohdin operaatiotakin, toki toiseen suuntaan eli implanttien sijaan pienennystä, mutta tämä jäi toteuttamatta juurikin komplikaatioiden pelossa. Näin aikuisiällä olen opetellut pitämään rinnoistani, vaikka se tarkoittaakin sitä että sporttailusta ei tule mitään ilman kunnon tukea, ja että rintsikoita on usein vaikea löytää. Onneksi en ole kaarituki-ihmisiä ja tykkään mennä alusvaatteissa mukavuus ja käytännöllisyys edellä. Olen niin iloinen uudesta Lovannan mallistosta, jossa huomioidaan nykyaika ja yksilöllisyys. Eiköhän 2020 ole vuosi jolloin naisellisuus saa tuntua ja näyttää niin mukavalta kuin seksikkäältä, näyttipä mittanauha mitä tahansa.

 

 

Kuten toivottavasti kuvistakin huokuu, viihdymme kaikki kolme näissä Lovannan alusasuissa enemmän kuin hyvin. Mistään ei purista, tukea on riittävästi ja olo on vaan yksinkertaisesti hyvä ja itsevarma. 

 

Alusasut voivat olla kauniita oli sitten minkä tahansa kokoinen, eikä pieni- tai isorintaisuutta tarvitse hävetä. Lovannan alusvaatteet ovat kaiken lisäksi vastuullisia; ne suunnitellaan Suomessa, valmistetaan Euroopassa ja materiaaleina on käytetty kierrätys-, selluloosa- tai luomukuituja. Matskut täyttävät myös Öko-Tex 100 standardit ja ovat myrkyttömiä, eli ovat turvallisia käyttää. 😉

 

Kriseldan päältä löytyy Eve Bralette, upea bandeau-mallinen pitsibralette ruusukultaisen värisillä yksityiskohdilla sekä sarjan Brazilian-malliset alushousut, joiden v-mallinen leikkaus korostaa kauniisti niin siroutta kuin muotoja. Adamalla ja Petralla on super pehmeät Glow bralette -liivit, jotka tuntuvat siltä kuin liivejä ei olisi lainkaan, silti antaen rinnoille niiden tarvitsemaa tukea. Joustavuuden ja selän hakaskiinnityksen ansiosta malli sopii myös meille rintavimmille. Kuten Adama mainitsikin, ovat Glow korkeavyötäröiset brazilian-alushousut nousseet ihan meidän yes girlien lempipikkareiksi. Petra ihastui korkeavyötäröisten lisäksi myös pehmeän Glow-malliston stringeihin.

 

Me yes girlit kannamme näitä alusvaatteita vaatteidemme alla iloisina ja ylpeinä. Vielä kerran kiitokset Lovannan tiimille!

 

Ja hei tärkeä juttu: Koodilla YESGIRL saatte 15% alennuksen Lovannan verkkokaupassa osoitteessa: https://lovanna-lingerie.com. Etu on voimassa 30.9.2020 saakka. Meiltä kuten lovannalaisilta saa aina kysyä, jos jokin malleissa tai kokoskaalassa mietityttää.

 

Kuvat: Sara-Annika Aremo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!