yes girl LOVES: Egon alennusmyynnit!

yes girl LOVES: Egon alennusmyynnit!

Kaupallinen yhteistyö: Ego

 

 

Muistatte ehkä kun talvella hamstrasimme Egosta muun muassa itseruskettavaa pelastamaan pahimmat ”haamukuukaudet” sekä puolukkaista päivävoidetta, kuivan ihon parasta kaveria.

 

Nyt Ego haastoi meidät puolestaan etsimään parhaimmat ale-löytömme heidän kesäaleistaan.

 

Tämän hyvinvoinnin, kauneuden ja urheilun erikoisliikkeen alennusmyynnit ovat tosiaan alkaneet ja tällä kertaa koriimme löysi tiensä kesän lempparimme. Nämä kuusi must-tuotetta löydät yllä videoltamme ja alla myös linkit listattuna.

 

Ale-prosentit vakuuttivat meidät aidosti ja inspiroimme myös toinen toistamme tekemään lisäostoksia. Petralla mukaan lähti muun muassa Kriseldan hehkuttamat ripsentaivuttimet.

 

Ale-tuotteiden lisäksi löysimme myös mielenkiintoisia uutuuksia, muun muassa herkullisia, hellävaraisia ja valkaisevia hammastahnoja sekä upeita metallihohtoisia sheetmaskeja, joita löysimme Ison Ompun liikkeestä (ja löytyvät myös egon verkkokaupasta). Ne menivät meillä heti testiin, eikä pystytty katsomaan toisiamme hihittelemättä eli päivän vatsatreeni tuli tehtyä siinä!

 

Kuten videollakin toteamme, löytyy Egosta kaikki, mitä hyvinvointiin liittyen voit tarvita. Valikoima vilisee meidän suosikkibrändejä ja fokus on aina laadussa. Olemme saaneet jokaisesta Ego-myymälästä ihan super hyvää palvelua ja arvostammekin sitä nykypäivän maailmassa yhä enemmän. Hyvästä tuotevalikoimasta kun on välillä vaikea löytää juuri itselleen sopivinta tuotetta, ja siinä asiantunteva palvelu on todella kullan arvoista.

 

Egon monipuoliseen valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, luontaistuotteita, lisäravinteita ja superfoodeja, joista on iso osa nyt mojovassa alessa. Egon liikkeitä (ks. osoitteet alla) on 5 ja uusia liikkeitä avataan koko ajan lisää. Ja muistattehan, että Ego toimii myös verkkokauppana osoitteessa www.ego.fi.

 

Me pyöräytettiin näiden alejen kunniaksi Instagramissamme arvonta vireille, eli jos meidän lempparit osui ja upposi, niin käy ihmeessä osallistumassa. Arvontaonnea ja hyviä ale-löytöjä täältä meiltä yes girleiltä!

 

 

Tuotteet järjestyksessä:

Casall treenikumpparit

Tweezerman ripsentaivuttimet

Sophie La Girafe Baby Oil

Nioxin kuivashampoo

Nioxin hiuskuuri

Puhdistamon OptiMSM

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini

 

 

Ego-myymälät:

Forum, Mannerheimintie 14–20, 00100 Helsinki.

Itis, Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki.

Jumbo, Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa.

Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo

Tampere Ego Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.