yes girl kirjavinkki: Suomi-naiset maailmalla

yes girl kirjavinkki: Suomi-naiset maailmalla

Monet meistä haaveilee urasta ja elämästä ulkomailla. Sitten kun pitäisi olla rohkeutta ottaa askeleita haaveen eteen, jarruttelemme. Usein rohkeus irtiottoon syntyy vasta silloin, kun uskaltaa tehdä odottamattomiakin päätöksiä ja unohtaa muiden sekä yhteiskuntamme odotukset. Samaan aikaan suomalaisuus on mieletön etu ja voimavara, joka auttaa ulkomailla ponnisteluissa.

yes girlit toivovat joskus saada asuvansa ulkomailla, vaikka edes vuoden verran. Inspiroiduimmekin suuresti juuri ilmestyneestä Otavan Suomi-naiset maailmalla -kirjasta. Kirjassa 15 eri suomalaisnaista kertoo avoimesti onnistumisistaan, pettymyksistään ja arkielämästään ulkomailla. Onnellisuus, elämän haasteet, menestys ja naiseus ovat kirjan pääteemoja, joita henkilöt inspiroivat lukijaa miettimään omaa elämäänsä.

yes girlin ehdottomia lemppariaiheita!

Kirja on kiva yllärilahja bestikselle (koska lahjat ilman minkäänlaista syytä ovat parasta koskaan), äitienpäivä-muistaminen, inspiraation lähde nuorelle yläasteelta pääsevälle tytölle tai miksei vaikka isoäidillesi.

Tarinansa kertovat muun muassa Kiira Korpi, Tiia Vanhatapio sekä lempparigraaffikkomme Lotta Nieminen. Emme paljastele nyt sen enempää, mutta suosittelemme kaikille naisille tätä teosta. Ja toki miehetkin saavat ottaa mallia näistä upeista Suomi-naisistamme!

Kuvista voitte muuten kirjan lisäksi bongata muutaman muunkin tämän hetken lempparimme: Stockwoman-lehti, Madaran Smart-hiilinaamio, Bosen vedenkestävä pikkukajari, sekä Lakridsin luomulaatuinen laku.

Näiden lisäksi maanantai-iltaamme kuuluu protskujädeä ja kasa töitä.

yes girl LIKES!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!