yes girl kirjakerho: Iso O

yes girl kirjakerho: Iso O

yes girlin kirjakerhosta taas moikka!

Tänä vuonna me yes girlit luemme paljon kirjoja ja opettelemme uutta. Uuden oppiminen on kantava tavoitteemme vuonna 2019, muiden hyvinvointilupaustemme ohella.

Kaikissa meissä asuu sisällä pieni lukutoukka, joten otahan haaste vastaan: 1 kirja viikossa. Tämä saattaa monelle meistä kuulostaa liialta arjen hässäkkään, mutta muistathan myös äänikirjat. Jos sullakin tulee lukiessa paha olo julkisissa matkalla töihin, voit aina kuunnella kirjaa (vaikka silmät kiinni).

Paljon parempi ajatus kuin se ainainen somen selailu?

Who’s in?

Ja nyt takaisin asiaa, eli uusimpaan lukukokemukseemme; Marja Kihlströmin kirjoittamaan Iso O – matkaopas huipulle -kirjaan.

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joten tartuimme kirjaan luottavaisin mielin. Seksi on asia, josta haluamme puhua enemmän ja siksi suosittelemmekin tätä ammattilaisen kirjoittamaa orgasmi-opusta. Asiallinen kirja, jossa puhutaan avoimesta meidän erilaisuudesta (erilaisuus on ihanaa!), orgamisvaikeuksista ja siitä kuinka näitä ongelmia voi taklata niin itsekseen kuin kumppanin avulla.

Kirja ei revittele liikaa, mutta saat sieltä hyviä käytännön vinkkejä, etenkin ruuhkavuosien keskelle. Lempparivinkkejämme kappaleesta 2. Esteiden raivaus olivat muun muassa: lounastreffit seksin merkeissä sekä yhteinen etätyöpäivä.

Mikäli haluat parantaa koordinaattejasi omaan kehoosi, antaa kirja erilaisia kosketusharjoituksia. Näitäkin voit tehdä yksin tai kumppanisi kanssa.

Kirjassa puhutaan lantionpohjalihaksista ja annetaan hyviä treenejä tähän.

Ilahduttavaa oli myös lukea niin monen naisen omia rehellisiä kokemuksia, sellaisia joita ei useinkaan kuule edes välttämättä parhaimpien kavereiden suusta.

Erilaisten orgasmien lisäksi kirjassa puhutaan paljon muistakin seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista.

Jos olet vaikkapa ollut ikuisuuden parisuhteessasi, kärsit ehkä haluttomuudesta, tai olet muuten vaan etäinen kumppanisi kanssa, niin kokeile myös tämä kirjan harjoitus:

Kun seuraavan kerran olette juhlissa tai baarissa, mene kauemmas kumppanistasi ja katsele häntä muiden ihmisten seurassa. Muistuta itseäsi, miksi juuri sinä haluat olla hänen kanssaan ja miksi pidät häntä niin seksikkäänä.


Olitpa teinityttö tai eläkeiässä, suosittelemme tätä lukukokemusta.

Ja kuten aina, mikäli teiltä löytyy seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä kirjavinkkejä, niin huikatkaapa niistä meille.

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.