yes girl -kirjakerho: 3 kovinta kirjavinkkiä

yes girl -kirjakerho: 3 kovinta kirjavinkkiä

Syksyisin iskee aina hirveä himo lukea.

Sadepäivinä sitä toivoo että voisi siirtyä asumaan alakerran kahvilaan, lukea tuntikausia ja litkiä kauramaitokahvia. Villasukat jalassa, tietty.

Tässä on 3 tämän hetken lempparikirjaamme hyvinvoinnin hyllyltä: Food Pharmacy, Hyvinvoiva nainen sekä Hyvin eletty.

Näitä suomenkielisiä opuksia on ollut tosi antoisa ahmia nyt pimenevinä syysiltoina. Asiapitoista tekstiä kun on joskus rentouttavinta lukea enkun sijaan kotikielellä.

Eka vinkkimme, Food Pharmacy, keskittyy tärkeään aiheeseen: suolistoon.

Kirjan ovat kirjoittaneet samannimistä blogia pitävät ruotsalaiset Lina Nertby Aurell sekä Mia Clase. Kun naisilta kysytään heidän parhaat vinkit tulehduksenvastaiseen syömiseen ovat ne pähkinänkuoressa seuraavat: skippaa sokeri, vaihda vaaleat jauhot, syö kasviksia, valkkaa oikeat rasvat, laske kokatessa lämpötilaa ja harrasta jaksottaista paastoa.

Mielenkiintoista tietoa jo entuudestaan paljolti tutuista aiheista.

Kaksi muuta kirjaa ovat kotimaista tuotantoa ja aivan upeaa luettavaa. Pippa Laukan Hyvinvoiva nainen on suunnattu 40+ naisille mutta meihin se iski tästä huolimatta kovaa. Kirjassa tarkastellaan naisten hyvinvointia niin terveyden, kehon muutosten, liikunnan tarpeen kuin ravinnon näkökulmasta.

Kirja opastaa nerokkaasti siinä, kuinka voit olla oma paras itsesi.

PR-toimisto Sugarin perustajan Karita Sainion Hyvin eletty -kirjan aiheet taas johdattelevat pohdiskelemaan omaa kulutuskäyttäytymistä lukijaa syyllistämättä. Saamme konkreettisia vinkkejä arkeen: käsilaukussa kannattaa kantaa mukanaan kassia ostoksia varten, samoin kuin täytettävää vesipulloa.

Vastuullisuus on chic.

Ison yes girl -peukun saavat myös kaikkien näiden teosten kannet ja kuvitus ylipäänsä. Näitä kehtaa (ja pitää) pitää esillä pöydällä!

Netflix on saanut ihan liikaa huomiotamme lähiaikoina joten nyt lukulasit päälle, raakasuklaata nassuun ja kirjan kimppuun sohvalle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!