yes girl kielenpuhdistin

yes girl kielenpuhdistin

OMG!!!

Drum roll please!

🥁🥁🥁

Meidän kielenpuhdistin on täällä!

yes girl!💃💃🏻💃🏽

 

Tätä uutista on odotettu niin me kuin moni teistä siellä ruutujenkin takana. Monen vuoden ajan on arkiimme kuulunut kielen puhdistaminen ja siitä on tullut meille samanlainen tärkeä rutiini kuin hampaidenpesusta. Suun hygienia on yksi lempiaiheistamme!

Miksi kaapia kieli? Kerromme tästä lisää alla, mutta sitä ennen on pakko jakaa teille heti linkki tuotteeseen.

yes girlin kielenpuhdistimen löydät TÄÄLTÄ.

Olemme aiemmin hehkuttaneet Embrosén Minnaa ja hänen tarkkaan kuratoitua verkkokaupan valikoimaa, joten oli ilo saada meidän kielenpuhdistin juuri Embrosélle myyntiin.

Jos teidän mieltä askarruttaa mikä tahansa seikka kielenpuhdistimeen liittyen, niin shoot, kysykää pois!

 

 

Moni on kysynyt miksi? Miksi putsaamme kielemme?

Kielen puhdistus on muinaista perua ja juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse. Ayurvedan eli perinteisen intialaisen lääketieteen osaajat ovat tiedostaneet kielen tärkeyden suun, ja sitä myötä koko elimistömme hyvinvoinnissa. Ayurvedasta olemme saaneet paljon vinkkejä kehon tasapainon ja terveyden ylläpitämiseksi.

Ayurvedassa kielen päälle yön aikana kertyneitä kuona-aineita kutsutaan sanalla ama ja kielen puhdistus poistaa näitä bakteereja tehokkaasti. Puhdistamaton kuona voi myös kerryttää plakkia, kariesta ja lisätä suun tulehduksia.

Pahanhajuinen hengitys saa myös usein kyytiä kun pidät kielestä huolta!

Kielen putsaus voi parantaa makuaistia. Mitä puhtaampi kieli, sitä paremmin maistat. Kieleen liityy myös ruuansulatus, joka alkaa jo ennen ruuan syömistä suun alkaessa erittää sylkeä ja ruokaa hajottavia entsyymeitä. Ayurvedassa kielen diagnostiikkaa käytetään elimistön kokonaishyvinvoinnnin tarkasteluun. Kielestä löytyy heijastepisteet suolistoon, vatsaan, sydämeen, keuhkoihin ja maksaan. Niin mielenkiintoinen tuo pieni ja super vahva suun lihaksemme!

Kielen voi toki putsata myös esimerkiksi hammasharjalla, mutta kaikki harjalla kieltä puhdistaneet tietää, että sitä voi olla tosi vaikea saada syvemmälle ilman yökkäysrefleksiä.

 

Kielen puhdistuksen hyötyjä:

♡ hillitsee pahanhajuista hengitystä

♡ vähentää kariesta, plakkia ja suun tulehduksia

♡ parantaa makuaistia

♡ edistää kehon ja suun kokonaisvaltaista hyvinvointia

 

yes girlin kielenpuhdistin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ns. kirurgin teräksestä. Se on tosi luotettava ja kestävä kumppani, jota voi halutessaan pestä myös astianpesukoneessa. Olemme tykästyneet meidän kaapimen muotoon, se ei myöskään ole liian terävä, jolloin sillä ei saa ”tuhoja aikaan”. Kielen kanssa ei saa olla liian kovakourainen!

Kaapimen mukana saat meidän söpön puuvillaisen yes girl -pussukan, jossa kielenpuhdistin on helppo ottaa mukaan reissuille. Huomaatte nimittäin pian, ettette halua olla enää päivääkään ilman puhdasta kieltä.

 

 

Käyttö: Puhdista kieli aamuisin, mieluusti heti ennen vedenjuontia tai hampaidenpesua, jolloin vältät kuonan nielemisen. Työnnä kieli rennosti ulos ja kaavi kielen takaosasta kohti hampaita, älä paina liikaa. Toista muutama kerta ja huuhtele kaavin aina välissä lämpimän veden alla. Voit myös käyttää kaapimen astianpesukoneessa esimerkiksi kerran viikossa. Halutessasi voit toistaa saman rutiinin myös iltaisin ennen hampaidenpesua.

Rutiini vie tosi vähän aikaa ja suosittelemme sitä kaikille, siis ihan jokaiselle, mutta eritoten jos haluat raikkaan hengityksen ja fiiliksen.

Kuka on mukana meidän kielenkaavinjengissä?

Kädet ylös!🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♀️🙋‍♀️

 

 

PS. Muistetaan että kielen hyvinvointiin liittyy tietysti monen monta seikkaa. Muun muassa liika alkoholi, tupakka, liian vähäinen vedenjuonti, kuiva suu, sokeripitoinen ruokavalio.. kokonaisuuteen tulee tietysti keskittyä. Parasta on, että puhdistamalla kielen opit myös tunnistamaan kehosi tiloja ja sitä myötä muuttamaan tapojasi.

 

 

3 Comments

 1. Erika
  6 toukokuun, 2020 / 6:38 pm

  Kielenpuhdistinta ei näytä enää löytyvän Embrosén valikoimasta, onko se siis poistunut myynnistä vai voiko sitä ostaa jostain muualta?

  • Kriselda Mustonen
   8 toukokuun, 2020 / 4:57 pm

   Heippa, ne on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta niitä on tulossa pian lisää! 🙂

   • Erika
    20 toukokuun, 2020 / 1:44 pm

    Kiitos tiedosta ja kiva kuulla, että niitä vielä saa jatkossa! Jään odottelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!