yes girl kelluu

yes girl kelluu

 

 

 

yes girl kelluu Kalliossa ja olemme täysin hurahtaneet! Muodostelmakellumiseen eli taitouintiin on vielä matkaa – siihen asti siis pysytellään suolakellunnassa. Kävimme muutaman kerran testaamassa kyseistä terapiaa ja se on jokaisella kerralla omanlainen kokemuksensa!

Suolakellunta, eli rentoutuskellunta juontaa juurensa 50-luvulle, jolloin kelluja oli tankissa pystyasennossa ja kokonaan veden alla. Se kehitettiin neuropsykologisia tutkimuksia varten ja siitä ollaan tultu näihin tämän päivän munanmuotoisiin kelluntatankkeihin.

 

 

Miksi liputamme suolakellunnan puolesta? Olemme jatkuvasti alttiita ympäristön ärsykkeille ja jatkuva informaatiotulva ylikuormittaa meitä. Kellunta antaa luvan olla rauhassa ja tavoittamattomissa. Se on myös mitä parhain tapa keskittyä omaan hyvinvointiin.

 

 

➸ auttaa rentoutumaan

➸ vähentää stressiä

➸ vähentää uupumusta

➸ parantaa keskittymistä

➸ lieventää kipuja

➸ edistää palautumista

➸ kehittää mindfullnessia

➸ parantaa muistia

➸ lisää luovuutta

 

Ensimmäisellä kerralla suolakelluminen voi tuntua kuumottavalta, mutta munan sisällä oppii nopeasti rentoutumaan. Suosittelemme antautumaan rauhoittumiselle ja kokemaan painottomassa tilassa (!) rentoutumisen. Ihan  p a r a s t a. Kelluminen on turvallista ja tankin luukun saa halutessaan kiinni. Se onkin suositeltavaa, jotta lämpö pysyy tankin sisällä. Note to self.

Yksi sessio kestää 1,5 tuntia, josta noin tunnin verran on kellunta-aikaa. Suolavesi voi kirvellä ensimmäisellä kerralla ja haavat kannattaakin suojata vaseliinilla. Lisäksi yes girl suosittelee korvatulppia, jottei suola kuivu korviin kellumisen jälkeen! Note to self.

Munasta on tullut meidän happy place ja toisella kerralla sitä jo odotti koko viikon, että pääsee kellumaan! Varsinkin, jos kokee keskittymishäiriöitä tai univaikeuksia, niin munan sisällä kelluminen antaa valmiudet kokonaisvaltaiselle rentoutumiselle.

 

 

Kiitos Float Kallio rentouttavista hetkistä!

Itäinen Brahenkatu 13, 00510 Helsinki. Varaa aika tästä.

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!