yes girl KASSI & LIPPIS

yes girl KASSI & LIPPIS

Rumpujen pärinää 🥁 🥁 🥁

Antakaa meidän esitellä teille, let us introduce you: yes girl kassi sekä yes girl lippis.

yes girl täyttää pian vuoden ja koska olette sinä aikana kyselleet kovasti meidän ihkaekan yes girl -kangaskassin perään (muistatteko vielä kassit ja meidän lansisbileet?), niin mehän laitettiin tuumasta toimeen ja suunniteltiin ekat kunnolliset tuotteemme.

yes girl!

Samalla halusimme kantaa kortemme hyväntekeväisyyteen ja löysimmekin tälle täydellisen kohteen. Alla tästä lisää, mutta haluamme heti alkuun muistuttaa, että pienetkin teot merkkaavat!

 

Vanhat kassimme ovat kulkeneet mukanamme melkein vuoden päivät ja ylpeänä ladomme ruokakauppa- ja muita ostoksiamme niihin. Lippis-idis taas lähti liikkeelle uuden harrastuksemme, tenniksen, myötä. Kentällä ja muutenkin elämässä pitää suojautua auringolta ja myönnettäköön, että halusimme apua bad hair day -tilanteisiin.

Kangaskassiin mahtuu super hyvin läppäri, ruokaostokset tai vaikka salikamat. Extratilavan siitä tekee pohjan levennys. Kassi on Fairtrade- ja EU Ecolabel -sertifioitu, matsku on organic cotton eli luomupuuvilla. yes girl -brodeeraus on väriltään ihana glowy peach eli täydellisen persikkaisen pinkki.

#yesgirlLOVES

 

Lippalakki on vastoin yleisempiä lippismatskuja puuvillaa ja onesize-kokoa saa fiksattua helposti takana olevan säätömahdollisuuden vuoksi. Turvaudumme lakkiin syksyn aikana varmasti monet kerrat, ja ehdottomasti muulloinkin kuin sporttaillessa. Näin coolin lippiksen pariksi kelpaa mielestämme vaikka röyhelömekko.

 

Tiesimme että haluamme tuotteidemme avulla tehdä samalla hyvää, ja lahjoitamme siksi jokaisesta ostoksesta 10% Planin Tyttösponssi -hankkeelle. Olemme puhuneet paljon kuukautisista ja tiedätte varmasti tässä vaiheessa jo, että tytöt merkkaavat muutenkin yes girlille erityisen paljon. Tämän vuoksi lahjoituskohde oli helppo valita.

Kirjoitamme aiheesta pian lisää, mutta kurkatkaa sitä ennen Kriseldan mietteitä asiasta täältä.

Kangaskassimme hinta on 18€ ja lippiksen 22€. Mikäli haluat syksyn söpöimmän yes girl -tuotteen, niin raapusta meille pikaisesti DM-viestiä Instagramissa @yesgirlofficial tai mailaa petra@yes-girl.com & kriselda@yes-girl.com. Tuotteita on rajoitettu määrä.

Kassi tai lippis on meistä ihana lahjaidea ystävälle, äidille, mumille ja poikaystävälle – ja parasta on huolettomuus, sillä molemmat tuotteet ovat onesize. Eikä sovi unohtaa, että itselle ostetut lahjat ovat aina parhaita lahjoja, eikö?

Muistathan että samalla kun ilahdutat itseäsi tai ystävääsi, niin tuet myös Tyttösponssia.

Kassit olalla ja lippikset päässä kohti viikonloppua!

x,

yes girlit

 

 

 

 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.